Tamam o zaman voleybol ve basketbol yemeye devam.
Emin ol bende sıkıldım ama Barışı basketbolda izlemek süperdi voleybol değilde basketbola varım ben
Tamam o zaman voleybol ve basketbol yemeye devam.
2014'ten beri aynı adada çekiliyor. Ne hikmetse son zamanlarda geldi.Eskiden sahildeydi%
Kuduruyor barış ı gördükçe@xemrexxx görüyon mu ablayı nasıl coştu, yerinde tutamıyoruz
Sana da gelsin artık sus2014'ten beri aynı adada çekiliyor. Ne hikmetse son zamanlarda geldi.
Ahamda geldi 🥳Barakaya yılan geldi
Bak bak 2 saattir ortalıkta olmayan adam nasıl da geldi sataşmak için bana
Sana de ne olduysa? Allah bu karantinin belasını versin. Seni bile değiştirdi.Sana da gelsin artık sus
Mert gibi olsun sen de tek kaldınSana de ne olduysa? Allah bu karantinin belasını versin. Seni bile değiştirdi.
Eskiden güzel tespitleri olan adam şimdi körü körüne Survivor izliyor.Artık bir Acunfan
Liverpool Klopp hocam ile emin ellerde. Hiç takımı bozmaya gerek yokSana el altından Liverpool teklif ettik be adam, hala sataşmak için geldi diyor.
Çok başı boş bırakmamalı siziAhamda geldi 🥳
2 hafta önce başlatamadın dimi oyunuSana el altından Liverpool teklif ettik be adam, hala sataşmak için geldi diyor.
Oraya gitti batırdı ünlüleriYunus Emre nin nazarı değdi ünlülerehep çok iyi takım diye övüyordu@The_Erinch @MasacRE @Sherlock fark ı sarı papatyam
Berkan sana da enerji versin %Oraya gitti batırdı ünlüleriBerkan reis de geldi gönüllüleri şaha kaldırdı
Dişi Turabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?