Tamam o zaman voleybol ve basketbol yemeye devam.![]()
Emin ol bende sıkıldım ama Barışı basketbolda izlemek süperdi voleybol değilde basketbola varım ben
Tamam o zaman voleybol ve basketbol yemeye devam.![]()
2014'ten beri aynı adada çekiliyor. Ne hikmetse son zamanlarda geldi.Eskiden sahildeydi%![]()
Kuduruyor barış ı gördükçe@xemrexxx görüyon mu ablayı nasıl coştu, yerinde tutamıyoruz![]()
Sana da gelsin artık sus2014'ten beri aynı adada çekiliyor. Ne hikmetse son zamanlarda geldi.![]()
Ahamda geldi 🥳Barakaya yılan geldi![]()
Bak bak 2 saattir ortalıkta olmayan adam nasıl da geldi sataşmak için bana![]()
Sana de ne olduysa? Allah bu karantinin belasını versin. Seni bile değiştirdi.Sana da gelsin artık sus![]()
Mert gibi olsun sen de tek kaldınSana de ne olduysa? Allah bu karantinin belasını versin. Seni bile değiştirdi.
Eskiden güzel tespitleri olan adam şimdi körü körüne Survivor izliyor.Artık bir Acunfan
![]()
Liverpool Klopp hocam ile emin ellerde. Hiç takımı bozmaya gerek yokSana el altından Liverpool teklif ettik be adam, hala sataşmak için geldi diyor.![]()
Çok başı boş bırakmamalı siziAhamda geldi 🥳
2 hafta önce başlatamadın dimi oyunuSana el altından Liverpool teklif ettik be adam, hala sataşmak için geldi diyor.![]()
Oraya gitti batırdı ünlüleriYunus Emre nin nazarı değdi ünlülerehep çok iyi takım diye övüyordu
@The_Erinch @MasacRE @Sherlock fark ı sarı papatyam
![]()
Berkan sana da enerji versin %Oraya gitti batırdı ünlüleriBerkan reis de geldi gönüllüleri şaha kaldırdı
![]()
![]()
Dişi Turabi