İyi yapmışsın ablaBende bırakmıştım ama yine duramadım yok saydım kafam rahat oluyor öyle
İyi yapmışsın ablaBende bırakmıştım ama yine duramadım yok saydım kafam rahat oluyor öyle
@Maskeli Fedai ile çok takılmışDostlarından, yoldaşlarından gizli ne işler çevirme peşindesin yine Hainku.
Oh olsun sana Mesajıma neden dönüş yapmadın?İki dakika sıvayalım dedik, hemen üstüne gördüğüm mesaja bak.
@alperuz al şu tiktağıEF SA NE 👄
@Maskeli Fedai ile çok takılmış
Hepinizden rahatsızım hain yoldaşlarDostlarından, yoldaşlarından gizli ne işler çevirme peşindesin yine Hainku.
@alperuz al şu tiktağı
KesssCıbıldak herif görünce nutku tutulmuş garibimin. @serhatt
Oh olsun sana Mesajıma neden dönüş yapmadın?
OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | Kura Çekimi
Doğru tabi, yardım edip dua almanın zararı yok kimseye sonuçta. :D Kime göre neye göre zaman kaybı, bana göre değil... :A Elder Scrolls Online adlı oyun verdiğim tüm zamanı sonun kadar hak eden ve bundan tek bir dakika bile pişman olmadığım bir DESTAN'dır. :A Hayattan kopuyorsun ya, işte zaman...fav10.net
Hepinizden rahatsızım hain yoldaşlar
Titana Saldırı izleyen, ÇFM oynayan herkesten rahatsızım...Bizden rahatsız olman mümkün değil Hainku, yok öyle bir gerçeklik.
Seni görmüşken trip atayım dedim Acil dönüş bekliyorum acil...Sekmede açık kaldı, açlıktan unuttuk. Şimdi yapacaktım kardeşim neden kızdın şimdi...
Seni görmüşken trip atayım dedim Acil dönüş bekliyorum acil...
BarışşşşBerkannn