- Reaksiyon puanı
- 114,308
- Puanı
- 1,060
İçinden baya fanatik biri çıktı senin 😱 o mesaja tepki göstermeden belli. Enler listemde o tarafa ekliyeceğim seniŞu tavrın bence hiç hoş değil Revan
İçinden baya fanatik biri çıktı senin 😱 o mesaja tepki göstermeden belli. Enler listemde o tarafa ekliyeceğim seniŞu tavrın bence hiç hoş değil Revan
Aynştayn ın kayıp torunu seniİkinci yarıda Benchler değişiyor. Diğerleri gitmiştir,Nisa'da daha ayakkabısını bağlamaya çalışırken ünlülüler ise o benche gelirken ki görüntüdür @MasacRE
İçinden baya fanatik biri çıktı senin 😱 o mesaja tepki göstermeden belli. Enler listemde o tarafa ekliyeceğim seni
Tam senlik yaş olarakçok tatlı yaaa o ne güzel sevinmek öyle
Tam senlik yaş olarak
Ben burayı hatırlamıyordum, gece çıktı karşıma Instagram'da... Üzüldüm.
Bunlar onlar değil çünkü @MEnes olmadan oyun olmaz @MasacREBak @Sherlock @MasacRE @DarkLegenD @Maskeli Fedai katantinada kumar oynuyor ne diyorsun bu konuda Ekli dosyayı görüntüle 81651
Haklı, oyun ve kumar benden sorulur. Poker olsun kağıt oyunları olsun hepsini sanatsal ve sabarsal şekilde icra ederim...
@Tolstoyevski yi nasıl unutursun?Bak @Sherlock @MasacRE @DarkLegenD @Maskeli Fedai katantinada kumar oynuyor ne diyorsun bu konuda Ekli dosyayı görüntüle 81651
Şu okey işini haledelim yakın zamanda @Sherlock @TolstoyevskiHaklı, oyun ve kumar benden sorulur. Poker olsun kağıt oyunları olsun hepsini sanatsal ve sabarsal şekilde icra ederim...
Tam da benim mesajın üstüne doğru dedin onu...Şu okey işini haledelim yakın zamanda @Sherlock @Tolstoyevski
Tamam berbat gidiyor.Şu tavrın bence hiç hoş değil Revan
Mert herhalde. Dünden beri Mert diyorum ama umarım yanılmam.Yarışmalarda yarışmacılara kolayı getiren çocuk benim akrabam olur. Dün gece aradı beni biraz muhabbet ettik. Telefonu kapatırken kim elendi diye sordum ama bana sana isim veremem dedi. Bari bir ipucu ver deyince işi gücü sadece birilerinden aferin bekleyen ve bir selamla yarışmanın sonuna kadar kalacağını düşünen kişiyi uçağa bindirdik geliyor dedi.
Tamam berbat gidiyor.
Mert herhalde. Dünden beri Mert diyorum ama umarım yanılmam.
Çünkü Elif'in eleneceğini düşünen fanlar Elif'e SMS yağdırmış olabilir. Ersin de ilk ikide olur.
Aycan zaten SMS'te yüksek, Sercan geçenki isyandan dolayı yükselmiş olabilir.
Ama dün de dediğim gibi yarışmanın sonuna kadar kalacağını düşündüğümüz kişi zaten gitti. 74. Bölüme kadar gelmiş program. Kim gitse şaşırmamak gerekir.
Klasik Acun işte. Belki de prodüksiyondan biri gidiyordur, yine bizi kerizliyor.Ben Sercan diyorum herkes Ersin diyor ama ben Sercan olarak düşünüyorum Acun ona çok üzülür bence
Klasik Acun işte. Belki de prodüksiyondan biri gidiyordur, yine bizi kerizliyor.