The_Erinch
Favori Üye
Bölüm bile bitti.Oyun bitti mi? Mesajları okumadım kimin kazandığını anlamıyım diye. Birazdan izlerim de Acun daha siteye koymamış.
Daha yüklenmedi. Nerede o eski acunn.com. Anında yüklerdi, saat kaç oldu ben izlemeyi bekliyorum daha...Bölüm bile bitti.
Her şey olabilir valla bu sezon. Bir de önceki senelerde son ödülleri kazananlar ne güzel geziyordu, şimdi bunların öyle bir şansı da yok yazık
Onu bırak Aşkım sokağa çıkma yasağına takılıyorHer şey olabilir valla bu sezon. Bir de önceki senelerde son ödülleri kazananlar ne güzel geziyordu, şimdi bunların öyle bir şansı da yok yazık
Elenirse dönmesin ülkeye diyeceğim de zaten dönemezOnu bırak Aşkım sokağa çıkma yasağına takılıyor
Ardahan gitmedi yaw..Burak gittiBugün ünlülerin kazandığını anladım, çünki daha video yüklenmedi ve sinirlerim bozuldu.
Ünlüler 2-3 oyun daha alırsa Acun takımları karıştıracak. Korkuyorum.
Bu saçma uygulamayı da 2018'te uydurdu. 2015'te ünlüler 25 gün aç kaldı. Yine böyle yapmadı. Bu aslında oyunun gidişatına aykırı. Biz kimseyi etkilemiyoruz diyor da öyle değil işte. Herkesi de etkiliyorsun. Bir takımda çok kişi kalması o takımda var olmayı kolaylaştırıyor.
Gönüllüler Ardahanı göndererek zaten yanlış eksilme yaptılar. Cezalarını çeksinler. Gizem orda olduğu müddetçe asla kemikleşemezler.
Ardahan değil Burak gitti. 2018 yılında baştan yanlış kurgulanmıştı yarışma. All Star takımına karşı yeni bir takım olacak iş değildi, o sene büyük saçmaladı Acun. Bu sene öyle bir duruma gerek kalacağını zannetmiyorum ben şu an aradaki fark ne kadar büyük görünse de.Bugün ünlülerin kazandığını anladım, çünki daha video yüklenmedi ve sinirlerim bozuldu.
Ünlüler 2-3 oyun daha alırsa Acun takımları karıştıracak. Korkuyorum.
Bu saçma uygulamayı da 2018'te uydurdu. 2015'te ünlüler 25 gün aç kaldı. Yine böyle yapmadı. Bu aslında oyunun gidişatına aykırı. Biz kimseyi etkilemiyoruz diyor da öyle değil işte. Herkesi de etkiliyorsun. Bir takımda çok kişi kalması o takımda var olmayı kolaylaştırıyor.
Gönüllüler Ardahanı göndererek zaten yanlış eksilme yaptılar. Cezalarını çeksinler. Gizem orda olduğu müddetçe asla kemikleşemezler.
Ardahan gitmedi yaw..Burak gitti
Ya Burak'ı da kast etmiyordum, Tayfun'u kast ediyordum, isimleri karıştırdım.Ardahan değil Burak gitti. 2018 yılında baştan yanlış kurgulanmıştı yarışma. All Star takımına karşı yeni bir takım olacak iş değildi, o sene büyük saçmaladı Acun. Bu sene öyle bir duruma gerek kalacağını zannetmiyorum ben şu an aradaki fark ne kadar büyük görünse de.
Bir de kız-erkek eşitliği kuralından dolayı geçen hafta Gizem'i yollama şansları yoktu. Bu hafta da kaybederlerse %100 gider artık Gizem, kurtuluşu yok
Bir anda adanın arka plan figuranlarının başrol için çabalarını izliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?