TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

itici...çirkef...arsız...utanmaz...rezil... sonuç...KAZANAN GENE ÜNLÜLER

Yarın ve Pazar dokunulmazlığı vermezler umarım. Artık, 'Gizem' dışında her eksilme takıma olumsuz yansır.

Oyun bitti mi? Mesajları okumadım kimin kazandığını anlamıyım diye. Birazdan izlerim de Acun daha siteye koymamış.

Reactions: The_Erinch
Reactions: The_Erinch
Bugün ünlülerin kazandığını anladım, çünki daha video yüklenmedi ve sinirlerim bozuldu.

Ünlüler 2-3 oyun daha alırsa Acun takımları karıştıracak. Korkuyorum.

Bu saçma uygulamayı da 2018'te uydurdu. 2015'te ünlüler 25 gün aç kaldı. Yine böyle yapmadı. Bu aslında oyunun gidişatına aykırı. Biz kimseyi etkilemiyoruz diyor da öyle değil işte. Herkesi de etkiliyorsun. Bir takımda çok kişi kalması o takımda var olmayı kolaylaştırıyor.

Gönüllüler Ardahanı göndererek zaten yanlış eksilme yaptılar. Cezalarını çeksinler. Gizem orda olduğu müddetçe asla kemikleşemezler.

Çok dedikodu var...
Adaları birleştirmeyeceği yönünde...
Finalin Dominikte olacağı...
Jüride kendisinin Esatın falan oolacağı farklı bir yarışma yapacağı birleşme partisinde..
Kazanılan büyük ödüller yarışma bitince faydalancakları...

Dedikodu çok.

Ardahan gitmedi yaw..Burak gitti

Ardahan değil Burak gitti. 2018 yılında baştan yanlış kurgulanmıştı yarışma. All Star takımına karşı yeni bir takım olacak iş değildi, o sene büyük saçmaladı Acun. Bu sene öyle bir duruma gerek kalacağını zannetmiyorum ben şu an aradaki fark ne kadar büyük görünse de.

Bir de kız-erkek eşitliği kuralından dolayı geçen hafta Gizem'i yollama şansları yoktu. Bu hafta da kaybederlerse %100 gider artık Gizem, kurtuluşu yok

Ardahan gitmedi yaw..Burak gitti
Ya Burak'ı da kast etmiyordum, Tayfun'u kast ediyordum, isimleri karıştırdım.
Tayfun Burakdan çok daha iyi oynuyordu.

Totalde gecenin en çok izlenen 2. yapımı AB ve ABC1 de ise gecenin ENçok izlenen yapımı Survivor olmuş.

Reactions: Emre Ozansoy