TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Birşey sorabilirmiyim sana sen ailenden birine yalan söylenmesini istermiydin
Evet
ben kaza yapıp ameliyat olmuştum seneler önce ve ailemden gizledim yanlarına gidene kadar çünkü iyiyim desem dahi uzakta olduğumuz için annem inanmayıp çok fazla endişe ederdi. Kendisinden 6 ay gizledim. Uzaktaki kişilerden herzaman kötü haber gizlenir. Eli kolu bağlı birine kötü haber vermek fayda sağlamaz

Sen tehlikelisin demedim zaten böyle bir düşünce yapısı tehlikeli diyorum.

Neyse körü körüne savunuculuk yapmak bana göre değil tartışmak ve uzatmak istemiyorum gerçekten.

Bencede ben körü körüne savunmuyorum olacağını düşündüğüm şeyi düşünüyorum o kadar
ki benim gibi düşünen yorumlar okuyorum

Reactions: Özgür
@vadikızı Melekcim sana istinaden Zeynebin yorumundan giderek yazmak istedim.
Babamlar trafik kazası geçirdiğinde ben 3 ay sonra öğrendim.
Uzakta olduğunda gerçekten insanlar sevdiğinden üzülmesin diye bazen saklıyabiliyor.

Tamam sen öyle düşünebilirsin ama bu aile rahatsız oluyor soruyor sürekli iyi deyip duruyorlar yalan söylemek hoş değil ben o taraftan bakıyorum bu insanı rahatsız eder bence fayda sağlamak değil
neye fayda sağlasın zaten amaç yalan söylememek

Abicim her insan bir değil bak sana bişi diyimmi benim abim lösemi oldu şuan hastanede yatan abi lösemi olduğunu öğrendiğinde 15 yıl oldu galiba babama demiş ki anneme söylemeyelim sakladığımız yere kadar saklayalım demiş annemin 2 ay haber olmadı bunu anlayabiliyorum ama herkes aynı olmuıyor aile rahatsız olmuş işte onu diyorum

Ya Melekçim rica ederim yanıldığını kabul et. Ben olayın ailesinin isteyip istememesinde değilim. Biz Ersin üzüldü başlıklı fragmana tepki gösterip prim yapılıyor deyince sen ısrarla Ersin'e söylendi dedin. Evrim "öldü" denemesine rağmen ısrarla bana ve @MasacRE 'ye 'öldü diyor duyuyorum işte' dedin. bu iki mevzuda yanıldığını kabul et! Dediğim gibi aile istemiş istememiş ben o mevzuda değilim. Acun seyirciyi kandırdı. Olay bu. Sen toz kondurmadın ama biz haklı çıktık @Özgür @The_Erinch
Sağdan soldan duyduğun haberlerede körü körüne inanıp savunma bence