Karşısındaki herif ondan da beter zaten boşverYasin’in kazanmasına sevineceğimi düşünmezdim.
Ben o rekoru demin kırdım dostum. anlamsız bir mesajım 14 tepki almışAbi forum o kadar kafayı yedi ki kendi mesajına bile emoji atmış görünüyorsun.
Bay Şom Ağızlının nazarının değmediği yarışmacı yok ki.İyisin dediği üç gün yaşamıyor.Nisa'ya nazar değdirdi Acun...
Nisanın tatlığını ezginin güzelliği birazda gizemin boyu posu..
Sercan'ı çıkarıp Berkan'ı almakla iyi yapmışsın. Yalnız kendi kendini pek onaylamamış olacaksın ki olmamışı vermişsin kendineGaliba artık Parviz ve Elifin yanına Berkanı ekliyorum.
Berkan In Sercan Out
Güldür güldür de kem gözlü Şevket karakteri bir Acun ikiBay Şom Ağızlının nazarının değmediği yarışmacı yok ki.İyisin dediği üç gün yaşamıyor.
Yok bu iş olmayacak.Tepki vermeye korkar oldumSercan'ı çıkarıp Berkan'ı almakla iyi yapmışsın. Yalnız kendi kendini pek onaylamamış olacaksın ki olmamışı vermişsin kendine
sen yüzlerle kurtarmışsın ama daha siliniyor eskiler. Benim çok yoktur elbet ama 1000 rahat gitmiş bende. Tam hatırlamıyorum mesaj sayımı 🙄 forumdan resimlere bakacam bir araBuraya yazıp eski mesajlarımı silerek süreyi uzatabilirim
Oo silinmeye devam ediyor demek ha güzeelsen yüzlerle kurtarmışsın ama daha siliniyor eskiler. Benim çok yoktur elbet ama 1000 rahat gitmiş bende. Tam hatırlamıyorum mesaj sayımı 🙄 forumdan resimlere bakacam bir arave vardı geçtiğimiz haftalarda kendi profilimde aldığım SS ama nereye attım bakalım
Şu an izleyemiyorum bitince internetden izleyeceğim, o yüzden spoiler yememek için konuya girmiyorum.Şimdi tam @RevaN dan analiz zamanı
Seviniyormusun azaldığına 😱Oo silinmeye devam ediyor demek ha güzeel19.800 civarlarındaydım 600'lere kadar düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?