TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Millet yarına sahneye Ekli dosyayı görüntüle 81066 bu şekilde gelecekti bu deli @xemrexxx

O nedenle güçlerimizi birleştirmemiz lazım

@Emre Ozansoy @vadikızı @MasacRE @Sherlock 😜 🤭
Elleşme malalarımıza, onlar kırmızı çizgimiz
tiktak grubu toplanmışken söyleleyim musicsurvivorda oylarınızı bekliyorum yoksa elenirsem tüm gücümü bu survivor konusuna veririm ayvayı yersiniz hadi çüzzzzzzzzzz

Doğru. Acun alsın bence.
Acun un kanalı da dizi için pek uygun değil dizi ve tv 8 kelimeleri Yanyana gelince bana çok yapay geliyor.Sen ne düşünüyorsun? dizi ve tv 8 konusu için
Dijital platformlar en uygun adres.
😎

Acun un kanalı da dizi için pek uygun değil dizi ve tv 8 kelimeleri Yanyana gelince bana çok yapay geliyor.Sen ne düşünüyorsun? dizi ve tv 8 konusu için
Dijital platformlar en uygun adres.
😎
Dizi bildiğim kadarıyla romantik komedi, o yüzden hangi kanala gitse benzer reytingler alır.
TV8 konusuna gelecek olursak, Doğduğun Ev Kaderindir ile dizi tutmaz imajını sildiler bence. Acun, yeni diziler yapacaktır yeni sezona.

Hangi dizisi romantik komedi?

Ben şu dörtlünün maçlarında şu iki şeyi hiç görmedim:

1- Evrim ve Nisa'nın karşıya zor top gönderdiğini
2- Acun ve İrem'in yerlere yattığını
1-Filenin standart yükseklikte olmamasından ve çaprazı çok denememekten olabilir.
2-Öyle bir şeyin olacağını sanmıyorum olası sakatlanma riskini göz almıyorlardır.

korktuuum 😱 @Dosi şuna azıcık şirretlik yapıp kaçır çabuk
Film izledim şimdi. @bazinga konuya uğramış yine. Görünüyor . Sen mi etiketledin yine?
Onun etkinliğindeki filmlere yoğunlaştim bugün. 2 film izledim
Şu yorumu yazarken olayların aslını bilmiyordum. Filmden sonra kafa çorbaydı zaten
tahmin ettiğim gibi yine bulaşmaya çalışmışsin admine. Dünkü oyunun skoruna bakmak için gezinirken gördüm

Ben admini kaçırmaya çalışırsam kellem gider. Şimdilik forumdan ayrılma planım yok oyüzden ben cici cici takılmaya devam edeyim

Nereden aldın bu bilgiyi? Peki ya ünlülerden gönüllülere geçip birinci olan için durum ne olacak?
Bu sene yine bir kaç ünlü isim var sayılır ama geçen sene hiç birini tanımıyordum

Nereden aldın bu bilgiyi? Peki ya ünlülerden gönüllülere geçip birinci olan için durum ne olacak?
Bu sene yine bir kaç ünlü isim var sayılır ama geçen sene hiç birini tanımıyordum
Bir Cemal ve Barış karşı taraftaki adı ünlü geçenlerden daha çok kazanıyordur.
Hele çıktıklarında artan tkaipçi sayıları ve gelecek sosyal medya reklamları yeter onlara.

Reactions: Dosi
Bir Cemal ve Barış karşı taraftaki adı ünlü geçenlerden daha çok kazanıyordur.
Hele çıktıklarında artan tkaipçi sayıları ve gelecek sosyal medya reklamları yeter onlara.
Eurovision konusunda alintiladim. bakarsın

Semih youtube kanalında açıklamış.

Reactions: Dosi