Yok ya öyle bir atıyorlar ki topları, sürekli atlamak zorunda kalıyorlarŞov yapıyorlar bazen muhtemelen.Gereksiz yere oraya buraya atlama sayıları çok fazla.
Yok ya öyle bir atıyorlar ki topları, sürekli atlamak zorunda kalıyorlarŞov yapıyorlar bazen muhtemelen.Gereksiz yere oraya buraya atlama sayıları çok fazla.
Hiç zannetmiyorum. Sırf yere yatmak için yarım veya 1 saniye bekliyorlar.Yok ya öyle bir atıyorlar ki topları, sürekli atlamak zorunda kalıyorlarAma yine de fayda etmiyor o ayrı
Evrim bir halta yarasın o zaman, 10 yıl boşuna oynamış voleybolNisa yorulduREYİSİNİZ PERT
Zaten her atladıklarında boşluğa atıp alıyor sayıyı AcunlarHiç zannetmiyorum. Sırf yere yatmak için yarım veya 1 saniye bekliyorlar.
Reyis diyorsun göstermeli kendiniEvrim bir halta yarasın o zaman, 10 yıl boşuna oynamış voleybol
Acun hile yapıyor yine
Tam şu an buna ihtiyacımız vardı Şerlok beyciğimBiraz geç oldu ancak şimdi bu görsel totem etkisi yapacak Utku beyciğim.
Kıskandın mıÇok büyük karakter...
Evrim'den iyi oynuyorReyis diyorsun göstermeli kendini
Nisa Reyis konuŞuyorTam şu an buna ihtiyacımız vardı Şerlok beyciğim
Acun’un yenilgisini izliyim dedim ama yine hileyle kazandıracak kendineAman aman kimleri görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?