Yok ya öyle bir atıyorlar ki topları, sürekli atlamak zorunda kalıyorlarŞov yapıyorlar bazen muhtemelen.Gereksiz yere oraya buraya atlama sayıları çok fazla.
![]()
Yok ya öyle bir atıyorlar ki topları, sürekli atlamak zorunda kalıyorlarŞov yapıyorlar bazen muhtemelen.Gereksiz yere oraya buraya atlama sayıları çok fazla.
![]()
Hiç zannetmiyorum. Sırf yere yatmak için yarım veya 1 saniye bekliyorlar.Yok ya öyle bir atıyorlar ki topları, sürekli atlamak zorunda kalıyorlarAma yine de fayda etmiyor o ayrı
![]()
Evrim bir halta yarasın o zaman, 10 yıl boşuna oynamış voleybolNisa yorulduREYİSİNİZ PERT
Zaten her atladıklarında boşluğa atıp alıyor sayıyı AcunlarHiç zannetmiyorum. Sırf yere yatmak için yarım veya 1 saniye bekliyorlar.![]()
Reyis diyorsun göstermeli kendiniEvrim bir halta yarasın o zaman, 10 yıl boşuna oynamış voleybol![]()
Acun hile yapıyor yine![]()
Tam şu an buna ihtiyacımız vardı Şerlok beyciğimBiraz geç oldu ancak şimdi bu görsel totem etkisi yapacak Utku beyciğim.
![]()
Kıskandın mıÇok büyük karakter...
![]()
Evrim'den iyi oynuyorReyis diyorsun göstermeli kendini![]()
Acun’un yenilgisini izliyim dedim ama yine hileyle kazandıracak kendineAman aman kimleri görüyorum.![]()