Sus kuz SAFC. SsAz bile BMYFC’ye.Kısaltmayı yazarken bile yoruldum.
Sus kuz SAFC. SsAz bile BMYFC’ye.Kısaltmayı yazarken bile yoruldum.
Sevemezsin yasak!!!!!!! !!!!!!!!!Güzelmiş, sevdim.
En güzel fandom.Sus kuz SAFC. Ss
%80 ini sen oluşturuyonEn güzel fandom.
Kalanını araplar.%80 ini sen oluşturuyon
Mağdur edebiyatı... uyuz oluyorum uyuz.Al işte ben diyorum.KISACA MAĞDURİYET KAZANACAK diyor arkadaş.@Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @xemrexxx @alperuz
https://twitter.com/x/status/1257817042926948355Mağdur edebiyatı... uyuz oluyorum uyuz.
Ay Allah cezanı vermesin sahur yapıcam bu ne be öğk
Hiç sorma hayatım ben de çıldırıyorum.Mağdur edebiyatı... uyuz oluyorum uyuz.
Beter ol safını iyi seçAy Allah cezanı vermesin sahur yapıcam bu ne be öğk
Kız o adaya gitsen yasin - mert- sercan - ersin arasında senin de olabileceğin tek şey mağdur bir de konuşuyor cık cıkHiç sorma hayatım ben de çıldırıyorum.
Kaos onun adasında artık Aycan gözünü açtı
Ay sus be, paçozun başkanı .ssKız o adaya gitsen yasin - mert- sercan - ersin arasında senin de olabileceğin tek şey mağdur bir de konuşuyor cık cık
Gerçekler zoruna mı gidiyorAy sus be, paçozun başkanı .ss
Acıların çocuğunu oynama bana .ssGerçekler zoruna mı gidiyor
Ayol barışa ya da mağdırluğa laf edenlerden sadece @Maskeli Fedai o adada hayatta kalabilir o da kaç taraf varsa hepsine oynayıp yanında gözükeceği için kalanlarını yani @Sherlock @MasacRE @Bully @DarkLegenD @Özgür @Dosi yi 3lü şer ittifakı ve Yasin Birleşmeden önce yerdiAcıların çocuğunu oynama bana .ss
Gece gece boş yapma keyfiAyol barışa ya da mağdırluğa laf edenlerden sadece @Maskeli Fedai o adada hayatta kalabilir o da kaç taraf varsa hepsine oynayıp yanında gözükeceği için kalanlarını yani @Sherlock @MasacRE @Bully @DarkLegenD @Özgür @Dosi yi 3lü şer ittifakı ve Yasin Birleşmeden önce yerdi
Türkçe çevirisi var mı bu mesajın?Ayol barışa ya da mağdırluğa laf edenlerden sadece @Maskeli Fedai o adada hayatta kalabilir o da kaç taraf varsa hepsine oynayıp yanında gözükeceği için kalanlarını yani @Sherlock @MasacRE @Bully @DarkLegenD @Özgür @Dosi yi 3lü şer ittifakı ve Yasin Birleşmeden önce yerdi
DenksGece gece boş yapma keyfi@Özgür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?