Sus kuz SAFC. SsAz bile BMYFC’ye.Kısaltmayı yazarken bile yoruldum.
![]()
Sus kuz SAFC. SsAz bile BMYFC’ye.Kısaltmayı yazarken bile yoruldum.
![]()
Sevemezsin yasak!!!!!!! !!!!!!!!!Güzelmiş, sevdim.![]()
En güzel fandom.Sus kuz SAFC. Ss
%80 ini sen oluşturuyonEn güzel fandom.![]()
Kalanını araplar.%80 ini sen oluşturuyon![]()
Mağdur edebiyatı... uyuz oluyorum uyuz.Al işte ben diyorum.KISACA MAĞDURİYET KAZANACAK diyor arkadaş.
@Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @xemrexxx @alperuz
Mağdur edebiyatı... uyuz oluyorum uyuz.![]()
![]()
Ay Allah cezanı vermesin sahur yapıcam bu ne be öğk
Hiç sorma hayatım ben de çıldırıyorum.Mağdur edebiyatı... uyuz oluyorum uyuz.![]()
![]()
Beter ol safını iyi seçAy Allah cezanı vermesin sahur yapıcam bu ne be öğk![]()
Kız o adaya gitsen yasin - mert- sercan - ersin arasında senin de olabileceğin tek şey mağdur bir de konuşuyor cık cıkHiç sorma hayatım ben de çıldırıyorum.![]()
Kaos onun adasında artık Aycan gözünü açtı
Ay sus be, paçozun başkanı .ssKız o adaya gitsen yasin - mert- sercan - ersin arasında senin de olabileceğin tek şey mağdur bir de konuşuyor cık cık![]()
Gerçekler zoruna mı gidiyorAy sus be, paçozun başkanı .ss
Acıların çocuğunu oynama bana .ssGerçekler zoruna mı gidiyor![]()
Ayol barışa ya da mağdırluğa laf edenlerden sadece @Maskeli Fedai o adada hayatta kalabilir o da kaç taraf varsa hepsine oynayıp yanında gözükeceği için kalanlarını yani @Sherlock @MasacRE @Bully @DarkLegenD @Özgür @Dosi yi 3lü şer ittifakı ve Yasin Birleşmeden önce yerdiAcıların çocuğunu oynama bana .ss
Gece gece boş yapma keyfiAyol barışa ya da mağdırluğa laf edenlerden sadece @Maskeli Fedai o adada hayatta kalabilir o da kaç taraf varsa hepsine oynayıp yanında gözükeceği için kalanlarını yani @Sherlock @MasacRE @Bully @DarkLegenD @Özgür @Dosi yi 3lü şer ittifakı ve Yasin Birleşmeden önce yerdi![]()
Türkçe çevirisi var mı bu mesajın?Ayol barışa ya da mağdırluğa laf edenlerden sadece @Maskeli Fedai o adada hayatta kalabilir o da kaç taraf varsa hepsine oynayıp yanında gözükeceği için kalanlarını yani @Sherlock @MasacRE @Bully @DarkLegenD @Özgür @Dosi yi 3lü şer ittifakı ve Yasin Birleşmeden önce yerdi![]()
DenksGece gece boş yapma keyfi@Özgür