Hasan Yalnızoğlu... Özledik be. Acun 2021 All Star patlatsa da çağırsa keşke.Onu hatırlamıyorum da Hasan'ın Turabi'yi yerden yere vurduğu efsane konuşmasını analım yeri gelmişken@Maskeli Fedai @Sherlock @Bully
Sarı papatyayı sinirlendirmeyin
Son 8 e kalacak gibi papatyaSarı papatyayı sinirlendirmeyin
Benim ilk favorilerimden değildi ama Turabi'ye haddini bildiren herkesin başımızın üstünde yeri varHasan Yalnızoğlu... Özledik be. Acun 2021 All Star patlatsa da çağırsa keşke.
Öyle görünüyor vallaSon 8 e kalacak gibi papatya
Turabi buna haddini bildirmiştiOnu hatırlamıyorum da Hasan'ın Turabi'yi yerden yere vurduğu efsane konuşmasını analım yeri gelmişken@Maskeli Fedai @Sherlock @Bully
İlle de direk dansı diyorsunTurabi buna haddini bildirmiştiYanlış izlemişsin kütük dostum
Harika atamıyorum çünkü sonunda Turabi şampiyon olduOnu hatırlamıyorum da Hasan'ın Turabi'yi yerden yere vurduğu efsane konuşmasını analım yeri gelmişken@Maskeli Fedai @Sherlock @Bully
Turabi buna haddini bildirmiştiYanlış izlemişsin kütük dostum
Onunla gelmemiş, o konseyde Turabi'nin haddini bildirdiğini sanmış kütük dostumHarika atamıyorum çünkü sonunda Turabi şampiyon oldu@Maskeli Fedai de bu yorumla gelecektir direkt.
Hasan haftalarca sms'te 1.çıkıp finale kalamadı çünkü naif ve kibar bir adamdı.
Turabi'nin hakkından Adem reis geldi neyse ki, onun anladığı dil budur
Kendi subjektif düşüncesi tabii, biz ne desek boş.Onunla gelmemiş, o konseyde Turabi'nin haddini bildirdiğini sanmış kütük dostumEvet sonu kötü bitti zaten, oralara girmeyelim, yarışma sırasında yediği darbeleri hatırlayalım yeter
Onu hatırlamıyorum da Hasan'ın Turabi'yi yerden yere vurduğu efsane konuşmasını analım yeri gelmişken@Maskeli Fedai @Sherlock @Bully
Hasan reis o şekilde devam etseydi şampiyonluğa kadar yolu vardı da adamın mizacı öyle değildi maalesef. Bu atağının devamını getiremeyince de olan oldu zatenAyar gibi ayar, gözümün önüne geldi yaşananlar videoyu izlemeden.Hasan reis bu konseyden sonra SMS olarak coşmuştu zaten ama sonunu getiremedi tabii. Sayın Gs’li dostumun herifi şampiyon olmuştu sonda maalesef.@Maskeli Fedai
@DR doğru demiş, aralarında bir akıllı Mert. Hepsini oynatıyor parmağında, adamı sevme nedenim de bu. Zekasını çok iyi kullanıyor, aptallara geçit yok.
ŞU TAKIM İŞİNDEN ÇIKIN BİREYSELE DÖNÜN ARTIK. Ot gibi sezon geçiriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?