TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

• Harika
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Onu hatırlamıyorum da Hasan'ın Turabi'yi yerden yere vurduğu efsane konuşmasını analım yeri gelmişken :A @Maskeli Fedai @Sherlock @Bully

Harika atamıyorum çünkü sonunda Turabi şampiyon oldu :A @Maskeli Fedai de bu yorumla gelecektir direkt. :A

Hasan haftalarca sms'te 1.çıkıp finale kalamadı çünkü naif ve kibar bir adamdı.

Turabi'nin hakkından Adem reis geldi neyse ki, onun anladığı dil budur :A

Turabi buna haddini bildirmişti :A Yanlış izlemişsin kütük dostum :A :Z
Harika atamıyorum çünkü sonunda Turabi şampiyon oldu :A @Maskeli Fedai de bu yorumla gelecektir direkt. :A

Hasan haftalarca sms'te 1.çıkıp finale kalamadı çünkü naif ve kibar bir adamdı.

Turabi'nin hakkından Adem reis geldi neyse ki, onun anladığı dil budur :A

Onunla gelmemiş, o konseyde Turabi'nin haddini bildirdiğini sanmış kütük dostum :A Evet sonu kötü bitti zaten, oralara girmeyelim, yarışma sırasında yediği darbeleri hatırlayalım yeter :A

Onunla gelmemiş, o konseyde Turabi'nin haddini bildirdiğini sanmış kütük dostum :A Evet sonu kötü bitti zaten, oralara girmeyelim, yarışma sırasında yediği darbeleri hatırlayalım yeter :A
Kendi subjektif düşüncesi tabii, biz ne desek boş. :A Az coşmamıştık Hasan'ın ayarında :A

Ayar gibi ayar, gözümün önüne geldi yaşananlar videoyu izlemeden. :A Hasan reis bu konseyden sonra SMS olarak coşmuştu zaten ama sonunu getiremedi tabii. Sayın Gs’li dostumun herifi şampiyon olmuştu sonda maalesef. :A @Maskeli Fedai
Hasan reis o şekilde devam etseydi şampiyonluğa kadar yolu vardı da adamın mizacı öyle değildi maalesef. Bu atağının devamını getiremeyince de olan oldu zaten :A