Emre Ozansoy
Moderatör
Neden atmıyosun ki
Finale saklıyorum.
Neden atmıyosun ki
Bu ismi ilk defa sizden duydum dostum.Parlak bir oğlana benziyor ilgilenenlere duyurulur. 🙂O pek iyi değil.Atakan (Hoşgören) gelebilir ama onun yerine.
Güzel bir hayal Şerlok beyciğim de dondurma reis salmıyor orayı bir türlü, yapıştı kaldı
Finale saklıyorum.Finalde coşacağım büyük ihtimalle.
Bu ismi ilk defa sizden duydum dostum.Parlak bir oğlana benziyor ilgilenenlere duyurulur. 🙂
Bu sene Survivor boşluk resmen. Barış dışında ahım şahım desteklenen yarışmacı yok.
Tabii SMS herşey demek değil. Barış'ın bile 4. Olmuşluğu var mağdur edebiyatından önce.
Ama eskilerde hep istikrar vardı.
Finale kadar bir iki atsana işte
En baştaki gitti, sıra şimdi ortadakine geldi
Zaten üzgünüm daha fazla canımı yakma...En baştaki gitti, sıra şimdi ortadakine geldi
Aşkım ve Ezgi Perviz'in suratına nasıl bakacak otelde?
Ezgi Perviz'i takipe almış ama Perviz'de tık yok. Yine adam TV'ye karşı kız linç yemesin diye çıktı açıklama yaptı ama geçen canlıda sadece selamım var dedi.
Hayata olan inancımı kaybettim..Ben asla SMS olaylarına inanmıyorum. Nezaman gitmemesi gereken birinin ismi söylenirse üst siralarda oluyor ve elenme sırası gelince birden diplerde oluyor.
Mert ve Ersin diyelim sakatlansaydi ve Sercan'in ismi söylenseydi bu hafta inan Sercan üst sıralarda olurdu ismi.
Şimdi tam Acun'un istedigi gibi dengelendi kız erkek oranı. haftaya dokunulmazlikta aynı takım iki oyunuda alabilir. bu hafta Aşkım gidilsin diye ve ilk oyunu ünlüler aldı diye Acun bilerek ikinci oyunu havuz oyunu seçti çünkü o oyunu daima gönulluler almakta. Acil durum parkuru olmuş o artık. ilerde ünlülerden eksilme olmmaasi adına onlara bakma oyunda seçilir. Eşit erkek ve kız sayısı herzaman zevkli oyunlara vesile olunmuştur. haftaya müdahalede bulunmaz.
@eskici @MasacRE @Sherlock @xemrexxx @alperuz @vadikızı @The_Erinch @hayret bi şey @Emre Ozansoy @batuhankaralar @Bully @Özgür @dreamy @Hachiko @12.Adam@Maskeli Fedai
@The_Erinch in sonu yakın...
Ben kaçıncı sıradayım Acaba ?
En sola Elif'i koy... Tam bir sanat yapıtı. Alnı olsa da öpsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?