TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bu arada Aycan fragmanda Mert’in arkasından atıp tutuyor ama iki haftadır iyi niyetle Elif’in adını söylediğini düşünmüyorum. Elif’in ondan daha iyi olduğunu da biliyor, ne hikmetse SMS’te kendisinin üstün olduğunu bildiği için belki elenir ihtimaliyle Elif’i söylüyor. :A
Katılıyorum. O da az sinsi değil yani...

Acun, bu fotoğrafın yenisini istiyoruz. :A Burak'ı gelecek sene Survivor'a al lütfen. :F @Hachiko @Özgür
532156_509675069091874_1572098422_n.jpg
Bu resim ne ve Burak ile alakası ne? :F

Sizi bu konuda sıkmak istemem fakat tüm iyi niyetimle soruyorum biraz daha ayrıntılı olarak açıklayabilir misiniz?

Emrenin hareketleri mesela tavırları Gönüllülerdeyken Barış abi falan konuşuyordu ünlülere gitti demediğini bırakmadı mesela Aşkımın pervizle olan durumu ama Mert nasıl oy alıyor onu anlamış değilim

Aynen. En saçma şey. Ya baştan böyle yap ya da hiç yapma. Şimdiye kadar elenip gidenlere haksızlık oluyor böyle. Yarışma ortasında zırt pırt format değiştiriyor.

Sonra da Survivor bireysel bir yarışma diyor. Bireysel değil işte. Bazı oyuncular bazı takımda olmazlarsa asla ileriye gidemezler. Örneğin 2018'de Nagihan ve Hakan gönüllülere geçmeseydi o kadar ilerleyemezdiler.
Katılıyorum. Nagihan o sene All-Star arasında oynayamıyordu kendini gösteremiyordu. Haliyle geçti ve finale kadar gitti. :A

• Beğendim
Reactions: DR
Sen başta izlemedin, ünlüler üstün full kazanırken en güçlü erkek yarışmacısı elendi ne hikmetse. @DR 'nin memleketinden. Zaten 2 kerede yarışmacısı yollanildi karşı tarfaa

Acun beyciğim takımlarda yapar öyle değişiklikler, eskiden takımlar birbirlerine karşı daha dengeli olurlardı en başta. 1-2 ufak değişiklik yapılırdı sadece. Son iki sezondur o durum iyice kalktı ortadan anladığım kadarıyla, ortaya karışık çağırıyor adaya sonra harmanlıyor takımları dengeyi oturtana kadar. :A Dediğim gibi her şey performans odaklı gitmiyor bu yarışmada, yapmıştır elenecek bir şey. Veya o haftaki rakipleri güçlüdür, elenmiştir bilemiyorum izlemediğim için. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Survivor XXL yap artık Acun. Bıktık aynı şeylerden. 🙄

Biraz farklı format olsun. Wipe Out tadında olur Survivor XXL. Biraz güleriz hem. :A

Bu hafta kızlar gitmeyeceği için kızlara az sms gelmiş ondandır. :A Evrim fanları oylarımızı şimdi harcayacağımıza daha güçlü bir elemede atarız mantığıyla hareket etmiş. :A
Bunu ben de gördüm ama pek inanmadım, sanki geride kalmasına kılıf uyduruyorlar gibi geldi tatmin olmadım o yüzden. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür