Emre Ozansoy
Moderatör
Barış nerde
Final koltuğunda fark atacağı kişiyi bekliyor abla.
Barış nerde
O kim? ElendiBarış nerede![]()
Bunu Elif'in demesi lazım ablaVuu Aycan ben yoktum artık dediii
Berkan bu aralar baya ön plana çıktı aslında Şerlok beyciğim, onun etkileri haftaya görülebilir belkiAynen öyle Utku beyciğim, Survivor’da her şey performansa bakmıyor.Mesela konseyde birisi çıkıp Yunus Emre’nin ettiği hakaret üzerinden güzel bir konuşma yapsa, oylar akar durduramayız.
Zamanında Hakan reisim Serenay’ı savunmuştu, akmıştı SMS’ler...
![]()
Elif o kadar iyi niyetli davranıyor ki.Bunu Elif'in demesi lazım abla![]()
Bunu Elif'in demesi lazım abla![]()
Bu zeka bir tek bahsettiğiniz gibi Hakan reisinizde mevcutAynen öyle Utku beyciğim, Survivor’da her şey performansa bakmıyor.Mesela konseyde birisi çıkıp Yunus Emre’nin ettiği hakaret üzerinden güzel bir konuşma yapsa, oylar akar durduramayız.
Zamanında Hakan reisim Serenay’ı savunmuştu, akmıştı SMS’ler...
![]()
Elif de o yürek var mı ki?Bunu Elif'in demesi lazım abla![]()
Berkan bu aralar baya ön plana çıktı aslında Şerlok beyciğim, onun etkileri haftaya görülebilir belkiKonseyin başında oluyor SMS'ler ama oyüzden konseye kalmadan yapacaklarını yapmaları lazım
![]()
Bu zeka bir tek bahsettiğiniz gibi Hakan reisinizde mevcutO yüzden gerisi laf-ı güzaf @Sherlock beyciğim.
Bu halk her yerde şaşırtıyor sayın Gs'li dostumO da mantıklı aslında Utku beyciğim, sonraki oylamaya kadar bu şekilde devam ederse ilk ikiye yükselebilir belki.(Yükselemedi, Ardahan isimli şahıs birinci oldu.
) Nisa reisim neden yükselemiyor, kaldı ortalarda...
Bu hafta kızlar gitmeyeceği için kızlara az sms gelmiş ondandır.@dreamy Evrim, Nisa'nın gerisinde kalmış? 😱
Bu halk her yerde şaşırtıyor sayın Gs'li dostum![]()