TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Katılıyorum. O da az sinsi değil yani...

Sizi bu konuda sıkmak istemem fakat tüm iyi niyetimle soruyorum biraz daha ayrıntılı olarak açıklayabilir misiniz?

Emrenin hareketleri mesela tavırları Gönüllülerdeyken Barış abi falan konuşuyordu ünlülere gitti demediğini bırakmadı mesela Aşkımın pervizle olan durumu ama Mert nasıl oy alıyor onu anlamış değilim

Katılıyorum. Nagihan o sene All-Star arasında oynayamıyordu kendini gösteremiyordu. Haliyle geçti ve finale kadar gitti.

Reactions: DR
Utku beyciğim be, analiz ve çözümleme şov yapmış hemen.
Haftaya ve hatta ondan sonraki haftalarda ilk iki Nisa reis ve Berkan reis olur mu acaba... Var bir hayalimiz.
Güzel bir hayal Şerlok beyciğim de dondurma reis salmıyor orayı bir türlü, yapıştı kaldı

Reactions: Sherlock
Sen başta izlemedin, ünlüler üstün full kazanırken en güçlü erkek yarışmacısı elendi ne hikmetse. @DR 'nin memleketinden. Zaten 2 kerede yarışmacısı yollanildi karşı tarfaa

Acun beyciğim takımlarda yapar öyle değişiklikler, eskiden takımlar birbirlerine karşı daha dengeli olurlardı en başta. 1-2 ufak değişiklik yapılırdı sadece. Son iki sezondur o durum iyice kalktı ortadan anladığım kadarıyla, ortaya karışık çağırıyor adaya sonra harmanlıyor takımları dengeyi oturtana kadar.
Dediğim gibi her şey performans odaklı gitmiyor bu yarışmada, yapmıştır elenecek bir şey. Veya o haftaki rakipleri güçlüdür, elenmiştir bilemiyorum izlemediğim için.

Reactions: Dosi
Sen başta izlemedin, ünlüler üstün full kazanırken en güçlü erkek yarışmacısı elendi ne hikmetse. @DR 'nin memleketinden. Zaten 2 kerede yarışmacısı yollanildi karşı tarfaa
Azerbaycan'dan oy atılamıyor ama Survivor'a

Reactions: Dosi
Survivor XXL yap artık Acun. Bıktık aynı şeylerden. 🙄

Biraz farklı format olsun. Wipe Out tadında olur Survivor XXL. Biraz güleriz hem.

Bu hafta kızlar gitmeyeceği için kızlara az sms gelmiş ondandır.
Evrim fanları oylarımızı şimdi harcayacağımıza daha güçlü bir elemede atarız mantığıyla hareket etmiş.
Bunu ben de gördüm ama pek inanmadım, sanki geride kalmasına kılıf uyduruyorlar gibi geldi tatmin olmadım o yüzden.

Reactions: Özgür