Emre Ozansoy
Moderatör
Burak’ın işi olmaz böyle yerde.İstemez o.Zaten Survivor’a şimdi daha az ünlü insanlar katılıyor.eskiden öyle miydi ünlüler harbiden ünlüydü.
Katılsa çok iyi olur ama...
Burak’ın işi olmaz böyle yerde.İstemez o.Zaten Survivor’a şimdi daha az ünlü insanlar katılıyor.eskiden öyle miydi ünlüler harbiden ünlüydü.
Katılıyorum. O da az sinsi değil yani...Bu arada Aycan fragmanda Mert’in arkasından atıp tutuyor ama iki haftadır iyi niyetle Elif’in adını söylediğini düşünmüyorum. Elif’in ondan daha iyi olduğunu da biliyor, ne hikmetse SMS’te kendisinin üstün olduğunu bildiği için belki elenir ihtimaliyle Elif’i söylüyor.
Umarım hepiniz böyle atmamaya devam edersiniz.2 haftadır atmıyorum ben de Barış'a.
Yanına da Turan Cihan Şimşek nasıl olur?Keşke Burak Yörük katılsa gelecek sene..Ne güzel olur.
Bu resim ne ve Burak ile alakası ne?
Sizi bu konuda sıkmak istemem fakat tüm iyi niyetimle soruyorum biraz daha ayrıntılı olarak açıklayabilir misiniz?
Bu resim ne ve Burak ile alakası ne?
Yakışıklılığıyla alıyor sadece.
Katılıyorum. Nagihan o sene All-Star arasında oynayamıyordu kendini gösteremiyordu. Haliyle geçti ve finale kadar gitti.Aynen. En saçma şey. Ya baştan böyle yap ya da hiç yapma. Şimdiye kadar elenip gidenlere haksızlık oluyor böyle. Yarışma ortasında zırt pırt format değiştiriyor.
Sonra da Survivor bireysel bir yarışma diyor. Bireysel değil işte. Bazı oyuncular bazı takımda olmazlarsa asla ileriye gidemezler. Örneğin 2018'de Nagihan ve Hakan gönüllülere geçmeseydi o kadar ilerleyemezdiler.
Yanına da Turan Cihan Şimşek nasıl olur?
Acun iyi şımarttı.Katılıyorum. O da az sinsi değil yani...
Ben yanlış anladım ya, sandım ki bu seneki Burak'ı diyorsun.Yanlış hatırlamıyorsam Burak'ın okuluna geliyor Acun.Burak'ta fotoğraf çekiniyor.
Seneye Acun Burak Yörük'ü alsa güzel olmaz mı?
Güzel bir hayal Şerlok beyciğim de dondurma reis salmıyor orayı bir türlü, yapıştı kaldıUtku beyciğim be, analiz ve çözümleme şov yapmış hemen.Haftaya ve hatta ondan sonraki haftalarda ilk iki Nisa reis ve Berkan reis olur mu acaba... Var bir hayalimiz.
Ben yanlış anladım ya, sandım ki bu seneki Burak'ı diyorsun.
Sen başta izlemedin, ünlüler üstün full kazanırken en güçlü erkek yarışmacısı elendi ne hikmetse. @DR 'nin memleketinden. Zaten 2 kerede yarışmacısı yollanildi karşı tarfaa
Azerbaycan'dan oy atılamıyor ama Survivor'aSen başta izlemedin, ünlüler üstün full kazanırken en güçlü erkek yarışmacısı elendi ne hikmetse. @DR 'nin memleketinden. Zaten 2 kerede yarışmacısı yollanildi karşı tarfaa
Bunu ben de gördüm ama pek inanmadım, sanki geride kalmasına kılıf uyduruyorlar gibi geldi tatmin olmadım o yüzden.Bu hafta kızlar gitmeyeceği için kızlara az sms gelmiş ondandır.Evrim fanları oylarımızı şimdi harcayacağımıza daha güçlü bir elemede atarız mantığıyla hareket etmiş.
Survivor XXL yap artık Acun. Bıktık aynı şeylerden. 🙄
Biraz farklı format olsun. Wipe Out tadında olur Survivor XXL. Biraz güleriz hem.
2 haftadır atmıyorum ben de Barış'a.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?