Utku beyciğim ben bu işi anlamadım zaten, sinerjinin etki etmediği tek insan sanırım.Bir şey yaptığı da yok ama düşmüyor inatla, eskiden SMS gönderenler o hafta kim iyiyse ona kaydırırdı oylarını.
Bişiy yapmıyormuuuu
Utku beyciğim ben bu işi anlamadım zaten, sinerjinin etki etmediği tek insan sanırım.Bir şey yaptığı da yok ama düşmüyor inatla, eskiden SMS gönderenler o hafta kim iyiyse ona kaydırırdı oylarını.
Bu aralar mağdurluğu bıraktı reis, takımla kaynaştı ama yine destekleniyor hiç fark etmiyor valla ben anlamadım bu işiUtku beyciğim ben bu işi anlamadım zaten, sinerjinin etki etmediği tek insan sanırım.Bir şey yaptığı da yok ama düşmüyor inatla, eskiden SMS gönderenler o hafta kim iyiyse ona kaydırırdı oylarını.
Bişiy yapmıyormuuuu
Yapmıyor tabii abla. Ne doğru düzgün performans sergilediği var, ne de konuştuğu ettiği. Saksı gibi oturuyor adam bir köşede, yiyor içiyor sadece.
Psikiyatrist lazım forumaDoktor gelmiş
Konuşmuyormu gayet güzel konuşuyor bugün üç gol birden attı gayet iyi gidiyo
Ben şahsen düzenli olarak bu kadar çok SMS almasını gerektirecek bir performansını göremedim abla, Gönüllüler takımının da etkisi var tabii bu durumda. Kimsenin tam anlamıyla sivrildiğini ve ön plana çıktığını görmedik.
Bu aralar mağdurluğu bıraktı reis, takımla kaynaştı ama yine destekleniyor hiç fark etmiyor valla ben anlamadım bu işi
Hiç sorma; argo kelimesi tüm Barışçıları gaza getirdi olan Parvize olduBu Aşkım'ın SMS yükselmesi Pervize mi denk gelmişti?Bu halk niye onları o gece oy yağmuruma tuttu da şimdi oy vermiyor?
La niye disss attın alcağın olsun @Emre OzansoyHiç sorma; argo kelimesi tüm Barışçıları gaza getirdi olan Parvize oldu
Berkan performans birincisi ama yetmiyor Şerlok beyciğim, biraz yalnız kalıp mağduru oynaması lazımUtku beyciğim takımı da etkili bence, Berkan reisin ön plana çıkmasını bekliyordum ama olmadı o iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?