TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Utku beyciğim ben bu işi anlamadım zaten, sinerjinin etki etmediği tek insan sanırım. :A Bir şey yaptığı da yok ama düşmüyor inatla, eskiden SMS gönderenler o hafta kim iyiyse ona kaydırırdı oylarını. :A

Bişiy yapmıyormuuuu

Utku beyciğim ben bu işi anlamadım zaten, sinerjinin etki etmediği tek insan sanırım. :A Bir şey yaptığı da yok ama düşmüyor inatla, eskiden SMS gönderenler o hafta kim iyiyse ona kaydırırdı oylarını. :A
Bu aralar mağdurluğu bıraktı reis, takımla kaynaştı ama yine destekleniyor hiç fark etmiyor valla ben anlamadım bu işi :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Konuşmuyormu gayet güzel konuşuyor bugün üç gol birden attı gayet iyi gidiyo :A

Ben şahsen düzenli olarak bu kadar çok SMS almasını gerektirecek bir performansını göremedim abla, Gönüllüler takımının da etkisi var tabii bu durumda. Kimsenin tam anlamıyla sivrildiğini ve ön plana çıktığını görmedik. :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Ben şahsen düzenli olarak bu kadar çok SMS almasını gerektirecek bir performansını göremedim abla, Gönüllüler takımının da etkisi var tabii bu durumda. Kimsenin tam anlamıyla sivrildiğini ve ön plana çıktığını görmedik. :A

Sakatlandı daha yeni kendine geliyo daha iyi olacak ee barış fanları sağolsun işte :A

Bu arada acunn.com'daki performans tablosunu güncellemeleri iyi oldu. Önceki hali çok basitti hiçbir şey göstermiyordu. Şimdi detaylı olarak yazıyor bütün istatistikler.

• Beğendim
Reactions: The_Erinch