Onlar elenirse izlemem yazdığını sandım ben de dedim ilk defa ikisinin fanını görüyorum. Hem de bir arada.Yunus Emre ve Aşkım dışında biri elenirse yarışmayı artık izlemem
Bu Aşkım'ın SMS yükselmesi Pervize mi denk gelmişti?Bu halk niye onları o gece oy yağmuruma tuttu da şimdi oy vermiyor?
Ben genelde çok inanmam o söylenenlere ama bu kadar tutuyorsa bilgi sızdıranlar var demektirtwiitter sağolsunn valla ordan öğreniyorum bende
Acun fanımısın?Bir de elif gidiyormuş ünlülerde
Niye nickini değiştirdin ya, her seferinde kitapçı reklamı sanıyorumOnlar elenirse izlemem yazdığını sandım ben de dedim ilk defa ikisinin fanını görüyorum. Hem de bir arada.
Ben genelde çok inanmam o söylenenlere ama bu kadar tutuyorsa bilgi sızdıranlar var demektirYalnız aldığın bilgileri spoilera mı yazsan acaba, önceden öğrenmek hiç hoşuma gitmiyor
D&R değil ki Doktor'un DR'si. Tıp'a saygı.Niye nickini değiştirdin ya, her seferinde kitapçı reklamı sanıyorum
Şerlok beyciğim Barış'ı o kadar gömüyoruz, keşke o da etki gösterse artık da düşse birazBu hafta Aşkım gider, Yunus'a da sıra gelecek ama sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?