Onlar elenirse izlemem yazdığını sandım ben de dedim ilk defa ikisinin fanını görüyorum. Hem de bir arada.Yunus Emre ve Aşkım dışında biri elenirse yarışmayı artık izlemem![]()
Bu Aşkım'ın SMS yükselmesi Pervize mi denk gelmişti?Bu halk niye onları o gece oy yağmuruma tuttu da şimdi oy vermiyor?
![]()
Ben genelde çok inanmam o söylenenlere ama bu kadar tutuyorsa bilgi sızdıranlar var demektirtwiitter sağolsunn valla ordan öğreniyorum bende
Acun fanımısın?Bir de elif gidiyormuş ünlülerde![]()
Niye nickini değiştirdin ya, her seferinde kitapçı reklamı sanıyorumOnlar elenirse izlemem yazdığını sandım ben de dedim ilk defa ikisinin fanını görüyorum. Hem de bir arada.![]()
Ben genelde çok inanmam o söylenenlere ama bu kadar tutuyorsa bilgi sızdıranlar var demektirYalnız aldığın bilgileri spoilera mı yazsan acaba, önceden öğrenmek hiç hoşuma gitmiyor
![]()
D&R değil ki Doktor'un DR'si. Tıp'a saygı.Niye nickini değiştirdin ya, her seferinde kitapçı reklamı sanıyorum![]()
![]()
Şerlok beyciğim Barış'ı o kadar gömüyoruz, keşke o da etki gösterse artık da düşse birazBu hafta Aşkım gider, Yunus'a da sıra gelecek ama sıkıntı yok
![]()