The_Erinch
Favori Üye
Gönüllüler'de en başında çok iyi bir şekilde giriş yaptı, seyirci desteğini arkasına alıp uygun ortamı sağlamıştı. Ama bence yaptığı sporun da etkisiyle çok unutkan ve çocuk karakterde hala. Ne yaptığının farkında değil, giderek tutarsızlaştı yarışma boyunca ve sinirine hakim olamıyor. Nisa'ya sinirlenip o çıkışı yapabilecek kadar kopan bir insanın Ünlüler'de ses çıkaramaması kendisini bitirdi. Ünlüler güzel bir şekilde onu paketleyip harcar bu ortamda, yazık etti kendine.Yunus Emrede ilk zamanlarda adadan yollanan Erman havası alıyorum @mesmeso61
Zaten şuan hepsi onu azarlayarak sinyal veriyor..Gönüllüler'de en başında çok iyi bir şekilde giriş yaptı, seyirci desteğini arkasına alıp uygun ortamı sağlamıştı. Ama bence yaptığı sporun da etkisiyle çok unutkan ve çocuk karakterde hala. Ne yaptığının farkında değil, giderek tutarsızlaştı yarışma boyunca ve sinirine hakim olamıyor. Nisa'ya sinirlenip o çıkışı yapabilecek kadar kopan bir insanın Ünlüler'de ses çıkaramaması kendisini bitirdi. Ünlüler güzel bir şekilde onu paketleyip harcar bu ortamda, yazık etti kendine.
@Emre Ozansoy @vadikızı Canlı yayın ne iş?
Türkiye gidip gelip herşeyden haber alıp yarışmanın tekrar şekillenmesi gibi birşey olur sonucu. ama tabi canlı yayın yapacağında acunun seçtiği kişiler olacaksa onu bilmiyorumİletişimi kazanan takım Instagram'dan yayın yapacakmış.Anlamadım ben de tam.
Türkiye gidip gelip herşeyden haber alıp yarışmanın tekrar şekillenmesi gibi birşey olur sonucu. ama tabi canlı yayın yapacağında acunun seçtiği kişiler olacaksa onu bilmiyorum
neyse ben şu forumun enlerini doldurmaya başlıyayım artık.
@Dosi duymasın valla
Tabisi deYorgundun sen bugün gittin yattın yarın geçersin beni sen
Halk oylamasında yunus Emre den düşük en az 4-5 kişi vardır 14 kişi içindeYunus Emre yakın zamanda fena harcanıp gider, Gönüllüler'le uğraşmak yerine yakınındaki tehlikelere odaklanmalı.
Bir zahmet yapsın başka bir işe yaramıyor zatenAycan şov
Şansa kazanmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?