TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Yunus Emre yakın zamanda fena harcanıp gider, Gönüllüler'le uğraşmak yerine yakınındaki tehlikelere odaklanmalı.

Yunus Emrede ilk zamanlarda adadan yollanan Erman havası alıyorum @mesmeso61
Gönüllüler'de en başında çok iyi bir şekilde giriş yaptı, seyirci desteğini arkasına alıp uygun ortamı sağlamıştı. Ama bence yaptığı sporun da etkisiyle çok unutkan ve çocuk karakterde hala. Ne yaptığının farkında değil, giderek tutarsızlaştı yarışma boyunca ve sinirine hakim olamıyor. Nisa'ya sinirlenip o çıkışı yapabilecek kadar kopan bir insanın Ünlüler'de ses çıkaramaması kendisini bitirdi. Ünlüler güzel bir şekilde onu paketleyip harcar bu ortamda, yazık etti kendine.

Gönüllüler'de en başında çok iyi bir şekilde giriş yaptı, seyirci desteğini arkasına alıp uygun ortamı sağlamıştı. Ama bence yaptığı sporun da etkisiyle çok unutkan ve çocuk karakterde hala. Ne yaptığının farkında değil, giderek tutarsızlaştı yarışma boyunca ve sinirine hakim olamıyor. Nisa'ya sinirlenip o çıkışı yapabilecek kadar kopan bir insanın Ünlüler'de ses çıkaramaması kendisini bitirdi. Ünlüler güzel bir şekilde onu paketleyip harcar bu ortamda, yazık etti kendine.
Zaten şuan hepsi onu azarlayarak sinyal veriyor..
"biz çok uğraştık ama düzelmiyor" arkasına sığınacak hepsi.

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Yasin, Evrim'e bağırınca ayaklanan Acun'un Yunus Emre'nin Nisa'ya o kadar küfürüne neden müdahele etmediğine anlam veremedim.

Bir de ne dedi Yunus Emre, Nisa'ya ya? Anlayabilen var mı? Küfürlü bir şeyler var da çözemedim ne dediğini tam.

İletişimi kazanan takım Instagram'dan yayın yapacakmış. :A Anlamadım ben de tam. :F
Türkiye gidip gelip herşeyden haber alıp yarışmanın tekrar şekillenmesi gibi birşey olur sonucu. ama tabi canlı yayın yapacağında acunun seçtiği kişiler olacaksa onu bilmiyorum

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy