İşte, konuşulacak bir şey değil ki bu.Yo abartmadık ki konuşuyoruz işte.
Şuan için bu sene İremin üstüne tanımam o konuda.
Gerçekten çok ilginç Şerlok beyciğim. Adeta bir satış makinesi olan yoldaşımın Aycan'ın bunca beceriksizliğine rağmen hala nasıl satmadı onu aklım almıyorHarika bir fikir Utku beyciğim ancak bu adamı yolundan döndüremiyoruz, herkesi ve her şeyi satma potansiyeli olan bu adam nedense Aycan'ı satmıyor...Halbuki Nisa reisin safında huzur var, mutluluk var, yoldaşlık var ve en önemlisi galibiyet var.
@Maskeli Fedai
Her zaman ki halimiz .sssize ne oldu biriniz kes diyo biriniz defol diyo![]()
Soruma içtenlikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Forumda ağırlık olarak hangi takım kullanıcısı olduğunu öğrenmek amacıyla sordum.Niye dalga geçeyim ki.Survivor konusunda olunca bir an o Survivor’u kast ediyorsun sandım ama sanırım öyle değil.
Fanatik olmamakla beraber aileden gelen bir Galatasaray sevgisi var.
![]()
Rica ederim.Soruma içtenlikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Forumda ağırlık olarak hangi takım kullanıcısı olduğunu öğrenmek amacıyla sordum.
Kütük dostuma bak, satmadığı kimse yok... @Maskeli Fedai @SherlockDurmadan hançerliyor beni o yüzden kalsın.@Maskeli Fedai
Oynat Uğurcum misali.Her reklam öncesi şu geriye sarma olayından nefret ediyorum.![]()
İyi satıcı kendisi.Kütük dostuma bak, satmadığı kimse yok... @Maskeli Fedai @Sherlock
Hahaha aynen.Oynat Uğurcum misali.![]()