'Survivor 2020' Final Tarihi Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hazem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hazem

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,279
Puanı
1,060
Ekranların en çok izlenen yarışma programı 'Survivor'un sezonu ne zaman kapatacağı belli oldu!

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği yarışma programının finalinin ne zaman olacağını Acun Ilıcalı dün katıldığı Survivor Panorama'da açıkladı.

'Survivor 2020' merakla beklenen büyük finalini 14 Temmuz Salı akşamı İstanbul'da yapacak!

620_400_survivor-da-siklik-oyununu-kim-kazandi-survivor-2020-ilk-gorev-oyununu-hangi-takim-kazandi-750x481.88405797101444_5e9c93029e5d6.jpg

Son düzenleme:
Acun bey programın ekmeğini televizyon yapımlarının olmaması sebebiyle uzunca bir süre yiyecek anlaşılan. :D

Yarışmacılar son 1 aya girdik falan diyordu ama belliydi bu tarihlerde biteceği aşağı yukarı. :A Son 2-3 sezondur Haziran sonu- Temmuz başı gibi yapıyor finalini.

Haziran sonu yapardı ama Temmuz başı yapmış.

Final nerede yayınlanacak o değile?? Kıbrısa girişler kapalı. Belki Türkiye'ye getirir yarışmacıları ama toplu bir final yapamaz seyirciler ile? @Hachiko

• Beğendim
Reactions: Hazem

Final nerede yayınlanacak o değile?? Kıbrısa girişler kapalı. Belki Türkiye'ye getirir yarışmacıları ama toplu bir final yapamaz seyirciler ile? @Hachiko
Sonuçta daha 2 ay var, henüz belli değil. Herşey değişebilir o vakte kadar. Tahminim yine Bodrum'da olur.

Final yayınlarını da Dominik'te yapacak diyorlardı. Zaten elenen çoğu yarışmacı da orada olduğu için sorun olmaz bence.

• Beğendim
Reactions: Harunnn60
Ekran bomboş uzadıkca uzar. :A
7 gün boyu hergün 3 saat nasıl dayanıyorsunuz anlamıyorum. Ben özetlerden falan 10-15 dk bakıyorum o bile yetiyor. :A

Ekran bomboş uzadıkca uzar. :A
7 gün boyu hergün 3 saat nasıl dayanıyorsunuz anlamıyorum. Ben özetlerden falan 10-15 dk bakıyorum o bile yetiyor. :A
Sen izler miydin. :D
Bende Youtubeden karşıma çıkarsa bakarım kısa videolara.

Bu sene Acun aşırı Youtube yüklendi. baya izleniyor videolar

• Beğendim
Reactions: Ahmed
Sen izler miydin. :D
Bende Youtubeden karşıma çıkarsa bakarım kısa videolara.

Bu sene Acun aşırı Youtube yüklendi. baya izleniyor videolar
Bu sezon Cemal Can için az az göz atıyorum. Kim elendi, olay falan varmı diye. Ama hiç oturup bir saat bile izlemişliğim yok. Oyunlar çok uzun ve sıkıcı bence. :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,554
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy