Survivor 2019: ''Türkiye - Yunanistan''

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
survivor-2018-8-hafta-performans-siralamasi-nasil-olustu.jpg

Cuma günü TV8'de yayınlanan 'Gel Konuşalım' programına konuk olan Acun Ilıcalı, 'Survivor 2019' bombasını patlattı!

Survivor 2019'un Türkiye Yunanistan takımları arasında olacağını belirten Ilıcalı, ''Aynı anda iki ülkede yayın olacak ve aynı gece yayınlanacak. Ortak yayın olmayacak. Programların montajları farklı olacak, onların programında hayatları daha çok ekrana gelecek. Ancak oyunlar aynı olacak. Bir adada Türkler diğer adada Yunanlılar olacak ve kıyasıya bir mücadele yaşanacak.'' açıklamasını yaptı.

Yunan sunucuya takım kurma görevinin verildiğini belirten Ilıcalı, Şubat 2019'da yayında olacaklarını söyledi.

Lahmacun reytingler düşmeye başlayınca hemen işe koyulmuş. Bu senede elinde patlayacak hayırlısıyla. :X

Bir ara Türkiye - Yunanistan yaptı, reytingler uçmuştu. Yine farklı ülkeyle yaptığımızda en yüksek reytingi almıştık. Bu sezon baya iyi reyting alacak anlaşılan, izlemeyi pek düşünmüyordum ama kaçmaz bu sezon. :Z

Ben Ünlüler - Gönüllüler formatını daha fazla seviyordum. Takip edemeyeceğim diye de üzülüyordum artık üzülmem. :A

Geçen seneki ülkeler mücadeleri iyi reyting almıştı. Acun ondan dolayı bu sene Türkiye-Yunanistan yapmıştır. Sonuçta işi biliyor.

Acun yapmış yine şovunu. Hafta sonu 15 reyting ve üstüne çıkabilir yarışma bu sene. Türkiye için ayarlanacak kadroya da bağlı tabii.

Yorumlara bakıyorum da yok ara versin, yok yapmasın diye yorumlar var madem öyle izlemeyin. :D Yarışma izleniyor iyi de para kazandırıyor ki yapılıyor siz niye bu kadar karşı çıkıyorsunuz. :D