Güzeller güzeli Damlam
Güzeller güzeli Damlam
Aaa kadınlardan buna gıcıktım erkeklerden Turabi vlla bu sezon iyi yönetiliyor sanırım SurvivorGüzeller güzeli Damlam
![]()
Şimdi belli oluyor şampiyon Adem ile Nagihan kaldıAaa kadınlardan buna gıcıktım erkeklerden Turabi vlla bu sezon iyi yönetiliyor sanırım Survivor![]()
![]()
@Yiğitt
Aaa bitmiştir herhalde ve ilk defa şimdi senden duyacam kim kazandıŞimdi belli oluyor şampiyon Adem ile Nagihan kaldı![]()
Yok bence Hilmi 4. Anıl 3. Nagihan 2. ve Adem 1. olurTurabi'den neden vazgeçti ki Acun?
O halde Hilmi Cem'i şampiyon yapar.
Yok bence Hilmi 4. Anıl 3. Nagihan 2. ve Adem 1. olur@MasacRE-
Sıralama yazdığım gibi işteSıralamayı bilmiyorum ama adem olmuş bile
Olur yazmışsın sanki bilmiyormuş gibi, ondan dedim.Sıralama yazdığım gibi işte![]()
Adem kazandıAaa bitmiştir herhalde ve ilk defa şimdi senden duyacam kim kazandı![]()
![]()
![]()
Espiriyide anlamıyorsunOlur yazmışsın sanki bilmiyormuş gibi, ondan dedim.
Aaa o adam kazanamayınca EFE İle Bully çok üzülmüştüAdem oldu![]()
Bully'le konuşuyor anlık, sevindi garibim.Aaa o adam kazanamayınca EFE İle Bully çok üzülmüştü![]()
![]()
@Yiğitt
Dur şunlara bir tebrik mesajı yazayımda sevinsin garibanlar![]()
Gelmiyor mu onlar foruma ya, üniversite sınavı yapıldı, okullar kapandı ne işleri var bunlarınAaa o adam kazanamayınca EFE İle Bully çok üzülmüştü![]()
![]()
@Yiğitt
Dur şunlara bir tebrik mesajı yazayımda sevinsin garibanlar![]()
Aaa baktımda şimdi Kaan benden önce davranıp sevincini paylaşmışBully'le konuşuyor anlık, sevindi garibim.![]()
Anlamamıştım pardon.Espiriyide anlamıyorsun
Program biteli baya oldu, sen Hilmicem olur dedin ama Hilmi eleneli 4 saat falan oldu. Espiri yapalım dedikte ama maskeli çirkin avatarın seni ele geçirmiş![]()
Aaa yokGelmiyor mu onlar foruma ya, üniversite sınavı yapıldı, okullar kapandı ne işleri var bunların![]()
Aaa baktımda şimdi Kaan benden önce davranıp sevincini paylaşmış@MasacRE-
Hak eden kazanmış iyi ki Turabi finale çıkmamış Acun onu kullanıp atmış![]()
![]()
@sokak sanati @eskici