Niye olmamış atıyorsun kiYok survivorun ilk sezonunda.
Yok ya takmadım Anıl'ı severim ama Yağmur'u onun yüzünden yazdılar bu da bir gerçekSen niye benim desteklediklerime taktın kafayı
Niye olmamış atıyorsun kiYok survivorun ilk sezonunda.
Yok ya takmadım Anıl'ı severim ama Yağmur'u onun yüzünden yazdılar bu da bir gerçekSen niye benim desteklediklerime taktın kafayı
Ne alaka canım Funda söyledi Yağmur'u, sanki takım olarak konseyde mi çıkardılar isminiNiye olmamış atıyorsun ki
Yok ya takmadım Anıl'ı severim ama Yağmur'u onun yüzünden yazdılar bu da bir gerçek
Hakettin kanka.Niye olmamış atıyorsun ki
Yok ya takmadım Anıl'ı severim ama Yağmur'u onun yüzünden yazdılar bu da bir gerçek
Neyse işte Funda'yı Anıl doldurdu görmedin mi adada kendi aralarında konuşurken Yağmur bize ilerde sıkıntı çıkarır falan diyorduNe alaka canım Funda söyledi Yağmur'u, sanki takım olarak konseyde mi çıkardılar ismini
Görmedim öyle bir şey uyduruyorsun şu an bence Anıl yapmaz öyle şeyNeyse işte Funda'yı Anıl doldurdu görmedin mi adada kendi aralarında konuşurken Yağmur bize ilerde sıkıntı çıkarır falan diyordu
Yağmur ve Funda'yı tutuyorumHakettin kanka.Bu seneden bahsediyodum.
Funda çok sinsi.Yağmur ve Funda'yı tutuyorum
Ben gördüm geçen hafta dokunulmazlığı kaybettikten sonraki ada konuşmalarını izle görürsünGörmedim öyle bir şey uyduruyorsun şu an bence Anıl yapmaz öyle şey
Beni güzelliği ilgilendiriyor sadeceFunda çok sinsi.Kendine rakip gördüklerini potaya sokuyor fark ettim dün önce Yağmur, dünde Birsen'i yazdı Gizem dururken.
Sen asıl zevksize bak @MasacRE- 😱Ben gördüm geçen hafta dokunulmazlığı kaybettikten sonraki ada konuşmalarını izle görürsün
Beni güzelliği ilgilendiriyor sadece
Sahra bile ondan daha güzel diyorum.Funda'ya güzel değil mi diyorsun
Olmamışı basıyorum ben de sanaSahra bile ondan daha güzel diyorum.
Bence sen trol yapıyosun.Olmamışı basıyorum ben de sanaşakamı yapıyorsun ya Funda çok güzel değil mi
Yoo çok ciddiyim bence çok güzel ve çok tatlıBence sen trol yapıyosun.
Tamam kanka bu yorumunun üstüne bişey söylemek istemiyorum.Yoo çok ciddiyim bence çok güzel ve çok tatlı
Bakarım bir araBen gördüm geçen hafta dokunulmazlığı kaybettikten sonraki ada konuşmalarını izle görürsün
Beni güzelliği ilgilendiriyor sadece
Hepiniz birbirinizden zevksiz çıktınızSen asıl zevksize bak @MasacRE- 😱
Asıl zevksiz sizsiniz beBakarım bir ara
Hepiniz birbirinizden zevksiz çıktınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?