Yazarlar bence, onlar da takıma dahil sonuçta. Gamze gidiciFunda aldı dokunulmazlığı, Ramazan haftanın en iyisi. Bakalım kimler çıkacak potaya?
Hakan ve Gamze hastanede yatarken onları yazıp yollayamazlar herhalde değil mi? @MasacRE-
Yazarlar bence, onlar da takıma dahil sonuçta. Gamze gidiciFunda aldı dokunulmazlığı, Ramazan haftanın en iyisi. Bakalım kimler çıkacak potaya?
Hakan ve Gamze hastanede yatarken onları yazıp yollayamazlar herhalde değil mi? @MasacRE-
Acun söyledi Gamzenin programa devam edemeyecek büyük ihtimal diye.Yazarlar bence, onlar da takıma dahil sonuçta. Gamze gidici
Hakan'ın da devam edememe durumu varmış. İkişer yarışmacı eklenme formülünü devreye sokacak anlaşılanAcun söyledi Gamzenin programa devam edemeyecek büyük ihtimal diye.
Yanlışın var Hakanın sakatlandığı bölüm cuma yayınlandı ve reytinglerde baya düştü 6 civarınaHakan’ın sakatlandığı bölüm reytinglerde zirveyi gördü. Daha sonra onun yer almadığı iki bölümün reytingleri ortada.Kral olmadan Survivor’un tadı tuzu yok. Stratejileriyle, konuşmalarıyla ve performansıyla yarışmaya renk katıyor kralımız.
Şaka maka Hakan’ın sakatlığından beri Gönüllüler düzgün eşleşme yapamıyor yarışmalarda. Performansları zaten ortada, kralımızın acilen geri dönmesi lazım.
Birleşmeye kadar rahat kalır, sonrasında da baya bir ilerler kral.
@Sherlock un 10 lafından 15'i yalan, bakma sen.Yanlışın var Hakanın sakatlandığı bölüm cuma yayınlandı ve reytinglerde baya düştü 6 civarına
La duydun mu Cumali evliymiş ve 4 çocuğu varmış. 😱Oylamadan Cumali çıkacak anlaşılan, bakalım diğer ikisi hangi isimleri söyleyecek
32 yaşındaymış. Sen şu an evlensen her yıl bir çocuk doğursanız yetişebilirsin Cumali'ye
Ay evet ama 4 çocuk fazla, 2 yeter bana.32 yaşındaymış. Sen şu an evlensen her yıl bir çocuk doğursanız yetişebilirsin Cumali'ye
Ben daha çok gencim beni karıştırmaAy evet ama 4 çocuk fazla, 2 yeter bana.Sevindirdin beni, buradan bana seni ben alır ve 4 çocuk yaparız demek mi istiyorsun?
Keçke Cumali elense ama bana da Yağmur elenecek gibi geliyor. Böyle parlayan isimler bir süre kalıyor yarışmada genelde kolay kolay elenmiyorlar.Vayy Acun bu haftaki smsten kazancı Mehmetçik Vakfı'na vercekmiş, helal olsun.
Yağmur, Marcus ve Cumali aday. Bence Yağmur elenir gibi...
Beni niye karıştırdın şimdi
Cumali de aynı Recep İvedik gibi ''Halkım arkamda, halkıma güveniyorum'' deyip oy toplamaya çalışıyor.Keçke Cumali elense ama bana da Yağmur elenecek gibi geliyor. Böyle parlayan isimler bir süre kalıyor yarışmada genelde kolay kolay elenmiyorlar.
Melih adada kaldıkça dikkatimi çekmeye başladı, bu biraz daha kararsa da adaya gidip sıkıştırsam.@Yiğitt in dikkatini başka yöne çekmem gerekiyordu
Biz ona başka birini bulalım yoksa bize saracak böyle@Yiğitt in dikkatini başka yöne çekmem gerekiyordu
Adam işini biliyor bu hafta elenmez benceCumali de aynı Recep İvedik gibi ''Halkım arkamda, halkıma güveniyorum'' deyip oy toplamaya çalışıyor.@eskici
Melih adada kaldıkça dikkatimi çekmeye başladı, bu biraz daha kararsa da adaya gidip sıkıştırsam.
Biz ona başka birini bulalım yoksa bize saracak böyle
Adam işini biliyor bu hafta elenmez bence
Bu arada birisi daha torpilli çıktı Gönüllüler'den, Var Mısın Yok Musun programındaki ünlü birinin oğlu çıkmış. Sanırım Anıl o isim, ben kapadım. İzleyen söylesin.@Yiğitt in dikkatini başka yöne çekmem gerekiyordu
Melih'miş o kişiBu arada birisi daha torpilli çıktı Gönüllüler'den, Var Mısın Yok Musun programındaki ünlü birinin oğlu çıkmış. Sanırım Anıl o isim, ben kapadım. İzleyen söylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?