Evet yarışma performansı olarak maksimum fark ettirebileceği 2-3 puan zaten. Ama Hakan Survivor'a çok hakim, stratejileri falan etki ediyor artı rakibin de üstüne oynuyor sinirlerini bozuyorHakan’ın sakatlandığı bölüm reytinglerde zirveyi gördü. Daha sonra onun yer almadığı iki bölümün reytingleri ortada.Kral olmadan Survivor’un tadı tuzu yok. Stratejileriyle, konuşmalarıyla ve performansıyla yarışmaya renk katıyor kralımız.
Şaka maka Hakan’ın sakatlığından beri Gönüllüler düzgün eşleşme yapamıyor yarışmalarda. Performansları zaten ortada, kralımızın acilen geri dönmesi lazım.
Birleşmeye kadar rahat kalır, sonrasında da baya bir ilerler kral.
Ben formülü söyledim Acun reyise, Gamze'yi şutlayıp yerine güçlü yarışmacı sokacağızYine ünlüler kazandı bu gidişle gönüllüler takımı yok olacak
Duygu Çetinkaya gelsin.Evet yarışma performansı olarak maksimum fark ettirebileceği 2-3 puan zaten. Ama Hakan Survivor'a çok hakim, stratejileri falan etki ediyor artı rakibin de üstüne oynuyor sinirlerini bozuyor
Hakan'ın dönüşü biraz etki eder ama yetmez yine ayrıca dışarıdan güçlü yarışmacı takviyesi de lazım.
Ben formülü söyledim Acun reyise, Gamze'yi şutlayıp yerine güçlü yarışmacı sokacağız
Yakında yarışmaya 4 kişi girecek demişti bence 4'ünü de gönüllülere koysun hepsi de eski yarışmacılardan olsun bu daha iyi bir taktikEvet yarışma performansı olarak maksimum fark ettirebileceği 2-3 puan zaten. Ama Hakan Survivor'a çok hakim, stratejileri falan etki ediyor artı rakibin de üstüne oynuyor sinirlerini bozuyor
Hakan'ın dönüşü biraz etki eder ama yetmez yine ayrıca dışarıdan güçlü yarışmacı takviyesi de lazım.
Ben formülü söyledim Acun reyise, Gamze'yi şutlayıp yerine güçlü yarışmacı sokacağız
Duygu gelmez artık bu yarışmayaDuygu Çetinkaya gelsin.@eskici
Ogeday gelebir o zaman güçlü hem de.Yakında yarışmaya 4 kişi girecek demişti bence 4'ünü de gönüllülere koysun hepsi de eski yarışmacılardan olsun bu daha iyi bir taktik
Duygu gelmez artık bu yarışmaya
Gidip ayağına kapansın yalvarsın, getirsin Oge reisiOgeday gelecek olsa baştan gelirdi şampiyon olmuş adamı sonradan yarışmaya sokarsa büyük rezillik olur@MasacRE-
Gidip ayağına kapansın yalvarsın, getirsin Oge reisi
Bence sonradan gelecek yarışmacılar kötü olacaktır erkenden elensinler diye@eskici doğru söylüyor.
Eee kim gelecek o zaman, aklıma biri de gelmiyor ki.2013'te kızların şampiyonu Irmak olmuştu o gelsin o zaman.
Şu an yarışan All Starlar daha uzun süre kalsın diye Acun böyle yapar bence mantıklı yani
Hepsi kötüydü ama biri şansa almıştır işte
Ramazan olmuş.Şu an yarışan All Starlar daha uzun süre kalsın diye Acun böyle yapar bence mantıklı yaniama gönüllülere güçlü yarışmacılar gelebilir eski yarışanlardan değil tabi
Evet yarışma performansı olarak maksimum fark ettirebileceği 2-3 puan zaten. Ama Hakan Survivor'a çok hakim, stratejileri falan etki ediyor artı rakibin de üstüne oynuyor sinirlerini bozuyor
Gidip ayağına kapansın yalvarsın, getirsin Oge reisi
Bizde şuan 6-3Şu an yarışan All Starlar daha uzun süre kalsın diye Acun böyle yapar bence mantıklı yaniama gönüllülere güçlü yarışmacılar gelebilir eski yarışanlardan değil tabi
Hakan'ın yanına demek istedin herhaldeDışarıdan takviye zor ama belki Hakan'ın Gönüllüler kadrosuna geçmesi gibi bir formül uygulanabilir. All Star kadrosundan iddialı ve güçlü bir isim karşı takıma geçirilebilir.
Ne yapıp ne edip toparlaması lazım durumu, dediğin gibi reytingler de düşecek bu gidişle hiç rekabet yok. Acun kara kara düşünüyordur şu an ne yapsam ne etsem diyeBizde şuan 6-3
Acun hangi akla all star -gönüllüler yaptıkı?hepsi eski yarışmacılar olmalıydı.
Bir süre sonra bence baştan bu yarışmacıları değiş tokuş yapsın.
All Star kızlarının hepsi iyi ve iyi olan oynayamıyor.
Bazen kızlar erkeklerin eksiğini kapatabiliyor. Gönullülerde her ikiside zayıf.
Reytinge yansır yakında bu durum
Güçsüz yarışmacı gelmesinin bir anlamı yok, Acun da arayı daha da açmak istemez rekabet olmadan reyting olmazŞu an yarışan All Starlar daha uzun süre kalsın diye Acun böyle yapar bence mantıklı yaniama gönüllülere güçlü yarışmacılar gelebilir eski yarışanlardan değil tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?