Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bu seferki "muhteşem" ödül de 3 adet popkek
O ödülü almak için harcadığın enerjiyi bile karşılamaz la onlar ben olsam yerimden kıpırdamam bu oyunda
@eskici @Sherlock
Ben tatlı için kılımı kıpırdatmam yemek versin tatlı ne ya

Bir tane daha oyun var demi, dünkü 2. oyunu bugün kadınlar oynayacak galiba?

@eskici huysuzu de görünmüyor, reklama girince gelir herhalde.
Evet o oyun oynanır herhalde kadınlar arasında

@eskici internetten izliyordur yine, dediğin gibi reklamda gelir
Bugün hiç rekabet yoktu ya iki oyunda farkla bitti

Reklama girdi ve @eskici aşkım gelmedi. Şimdi onun için endişeliyim, elimden alırlar falan da? 😱
Ha doğru bir de @eskici vardı değil mi
Gelmediğine göre aldatıyordur seni kesin
Benim Yiğit'i ne zaman aldattığımı gördünüz

Nerdesin ya deli mi edecen beni? @MasacRE- seni göremeyince deli oldu, eskoş aşkım nerede diye her yerde bağırıyordu.
Onları diyen sen değil miydin

Böyle olursa reytingler düşer hiç heyecan yok baştan belli sonuç resmen sıkmaya başladı.

Yarınki oyunu da gönüllülerin de bir şansı olsun diye ayarlamıştır Acun zaten, parkur falan yok tek kazanabilecekleri oyun bu gibi görünüyor

Ben tatlı için kılımı kıpırdatmam yemek versin tatlı ne ya

Bugün hiç rekabet yoktu ya iki oyunda farkla bitti
Adamlar orada aç, 5 oyundur kazanamıyorlar. Alp efendi 3 tane kekle kandıracak güya, o adamlar üç tane kek için o açlıkla koşturur mu hiç ya

Bu ödülleri bu kadar erken beklemiyordum diyor birde oldu olacak hiçbir şey vermeyin adamlara
bu arada Acun da yok ortalıklarda yarışmayı iyice Alp'e bıraktı

Bu ödülleri bu kadar erken beklemiyordum diyor birde oldu olacak hiçbir şey vermeyin adamlara
bu arada Acun da yok ortalıklarda yarışmayı iyice Alp'e bıraktı
Bu basit şeylere gelmiyor reyis artık, yarın dokunulmazlık oyunuyla dönecek sahalara

Bu basit şeylere gelmiyor reyis artık, yarın dokunulmazlık oyunuyla dönecek sahalara
Nasıl gizemli konuşmaya çalışıyor birde belki elenen siz olmazsınız ama size de sıra gelebilir falan
bence yarın da ünlüler kazanır

Nasıl gizemli konuşmaya çalışıyor birde belki elenen siz olmazsınız ama size de sıra gelebilir falan
bence yarın da ünlüler kazanır
Valla Acun yapacağını yapmış, oyunda parkur yok atış yok sadece çubuğu oradan alıp oraya koyacaklar onu da beceremezlerse gönüllüler takımı yuh artık

Valla Acun yapacağını yapmış, oyunda parkur yok atış yok sadece çubuğu oradan alıp oraya koyacaklar onu da beceremezlerse gönüllüler takımı yuh artık
Orası öyle ama oyunda strateji çok önemli ve ünlüler bu oyunun nasıl oynanacağını daha iyi biliyor kazanırlar gibime geliyor
hem ilk haftadan All Starlardan birini yollamak istemez Acun gerçi Ecem var sonradan gelen belki onu yollayabilir

Ünlüler her oyunu biliyor, bu mantıkla hiç oyun kaybetmezler
Yani dediğin gibi tecrübe farkı var ama diğer oyunlara göre şansı daha yüksek gibi duruyor gönüllülerin bu oyunda

Ünlülerde Ecem gönüllülerde Gamze ilk gidiciler
Ama Nihat Doğan da bir an önce elense çok iyi olur.

Aslında gönüllülerin parkurda kazanma şansı daha yüksek hızlı yarışmacıları var ama atış yapamıyorlar
Nihat gereksiz bir yarışmacı ama Acun kolay kolay elemez bence

Aslında gönüllülerin parkurda kazanma şansı daha yüksek hızlı yarışmacıları var ama atış yapamıyorlar
Nihat gereksiz bir yarışmacı ama Acun kolay kolay elemez bence
Gönüllülerde hızlılar var da ünlüler daha da hızlı genel olarak
Takım güçlü olduğu için umutluyum Nihat'ın elenmesi konusunda. Kimleri geçebilir ki. Bir Ecem'i geçer. Sahra'yı geçebilir belki. Başka kimi geçer sence?

Bence kimseyi geçemez Ecem de dahil hatta gönüllülerle SMS e çıksa Gamze'yi bile geçemez ama Acun işte elemek istemedikten sonra elemez
yani yaptığı bu saçmalıklardan sonra kim SMS atar ki ona

Bence kimseyi geçemez Ecem de dahil hatta gönüllülerle SMS e çıksa Gamze'yi bile geçemez ama Acun işte elemek istemedikten sonra elemez
yani yaptığı bu saçmalıklardan sonra kim SMS atar ki ona
Ee kimse sevmiyorsa hiç kimse destek vermeyecekse Acun'un orada tutması saçma olmaz mı o zaman
Kimsenin istemediği bir adam ne reytingi getirecek yarışmaya? Ekşi'de yorumlara bakıyorum 10 yorumun 8-9 tanesi Nihat Doğan'ın olduğu yarışmayı izlemem şeklinde ilerliyor

Orası öyle ama sevmeseler bile adam ortalığı karıştırınca yarışmaya bir hareket getirince ister istemez izleyenler olur reyting getirir mesela ben her ne kadar sevmesemde saçma sapan hareketlerine gülüyorum eğlendiriyor yani bazen yalan yok
Acun belli bir yere kadar götürmeye çalışır bence ama çok da fazla kalamaz yani

Bugün baktım biraz özet ve yeni bölüme.
Gönüllüler dün okadar iyi oynayıp bugün nasıl rezil oldular öyle 😱
Dün Hakan sakatlanmasaydı gönüllüler kazanabilirdi.
Nagihan yakında patlar gibi.
Nihat Ecemi bile oylamada geçemez. Ecem göz6'da edibdi kitle. Acun'da bence geçen sefer götüremedi diye bir nevi vefa görevini yapmaya çalıştı Nihat için ama tepkilerden dolayı isteyerek fişi çeker. Nihat zaten en zayıf halka ünlülerde.
Hangi sene tam hatılamıyorum ama yine böyle dengesiz bir durum vardı takımlar arasında. Gönüllülerden en fazla 5 kişi iyidir bence. Allstarda ise sadece 2 can çatlasa 3 kiş zayıf

Rakip 2 kişi kalana kadar olan saçmalığı bırakıp bu sene çok çok erken bireysele dönmeli yarışma.
Hiç zevkli değil böyle

Gönüllüler de kötü değil aslında ama beceremiyorlar
bu arada Ecem'i sevmeye başladım biraz iyi bir kız

Oyun çok eğlenceli.

3-1 All Star önde. Damlam harika.