Bu kız her haliyle güzel olacak gibi görünüyor ama bazıları baya çökecekFilmde gizli makyaj yapmışlardır, survivorda en doğal hallerini göreceğizBir çamur oyunu falan gelsin ondan sonra yüzlerini yıkasınlar en net orada belli olur
Bu kız her haliyle güzel olacak gibi görünüyor ama bazıları baya çökecekFilmde gizli makyaj yapmışlardır, survivorda en doğal hallerini göreceğizBir çamur oyunu falan gelsin ondan sonra yüzlerini yıkasınlar en net orada belli olur
Mavi takımın erkekleri çok taştı.Şu an Recep İvedik'i izliyorum Gamze çok güzel ya
Hep gözün erkeklerde ya biraz Gamze'ye baksanaMavi takımın erkekleri çok taştı.Recep çeke çeke Necat'yi, Arif'i, İbo'yu çekti.
Fena değil o da.Hep gözün erkeklerde ya biraz Gamze'ye baksana
Aynen öyle o sahnelere çok gülüyorum ben 1000 kere izlesem yine gülerimFena değil o da.
Favorim şu birleşmedeki dansçı herif var ya.Recep vurup oturttu, çok güldüm ona.
Klasik Türk erkeğiyiz olum işte, Recep'e güleriz öyleAynen öyle o sahnelere çok gülüyorum ben 1000 kere izlesem yine gülerim
BaşladıKlasik Türk erkeğiyiz olum işte, Recep'e güleriz öyle@Aserat sosyetesi bir filmi/diziyi bir kere izler, izlediği filmler de sosyete işler .ss
Fena değil o da.
Favorim şu birleşmedeki dansçı herif var ya.Recep vurup oturttu, çok güldüm ona.
Recep İvedik gibi kalitesiz bir filmin yorumlamasını lütfen burada yapmayalım. Benim de kalitemi düşürüyorsunuz.Aynen öyle o sahnelere çok gülüyorum ben 1000 kere izlesem yine gülerim
Aksine paraya kıymamış Acun bu seferYa ben Acun parayı sayıp arabaları sıralamış dedim ama bu sefer en fakir arabalar. 😱 Hep iyi jipler gelirdi @eskici 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?