Kesinlikle değecektir tavsiye ediyorumSırf dönecek olan entrika için 3-4 saatimi çöpe atacağım. Umarım izleyeceğime değer.
Kesinlikle değecektir tavsiye ediyorumSırf dönecek olan entrika için 3-4 saatimi çöpe atacağım. Umarım izleyeceğime değer.
Tolstoyevski entel dantel adam canım, hiç izler mi böyle şeyleri.Kesinlikle değecektir tavsiye ediyorumbak @Tolstoyevski de gelmiş birde Survivoru sevmem diyordu dün
![]()
![]()
Bilemiyorum artık konuda geziniyor bir heyecana gelip izler belkiTolstoyevski entel dantel adam canım, hiç izler mi böyle şeyleri.
Kendisinde Turabi'yi tutacak tip var aslında ahahaha.Bilemiyorum artık konuda geziniyor bir heyecana gelip izler belki![]()
Sahra yüzünden diskalifiye edilmişti zaten. Sahra'nın oluo ta onun olmaması adaletsizlik..Sahra yerine o olabilirdi aslında![]()
Siz sevmiyorsunuz galiba TurabiyiKendisinde Turabi'yi tutacak tip var aslında ahahaha.
Evet öyle olmuştu ama All Star'da barışmışlardı sonradanSahra yüzünden diskalifiye edilmişti zaten. Sahra'nın oluo ta onun olmaması adaletsizlik..![]()
Ağır abileri sevmem.Siz sevmiyorsunuz galiba Turabiyi
Evet öyle olmuştu ama All Star'da barışmışlardı sonradan![]()
Turabi'nin neresi ağır abi ya öyle göründüğüne bakma yumuşak aslında oAğır abileri sevmem.
Striptizi mi diyorsun ahahaha. O geçmişte kalmış canım, boş ver onu.Turabi'nin neresi ağır abi ya öyle göründüğüne bakma yumuşak aslında o![]()
![]()
Onun neresi ağır abi.![]()
Yok hafif abi oYumuşak mı?
Yumuşak mı?
Yok yumuşaklık da bir karakter örneğidir.Yok hafif abi o![]()
![]()
Güzel espri değil miİlginç.
Ne kadar güzel sözler bunlarYok yumuşaklık da bir karakter örneğidir.Bu adam direkt doldurma düşüncelerle hareket eden karaktersizin teki.
![]()
Espri mi o. Ağırın karşıtı hafif işte. Kaliteyi iyice düşürdün.Güzel espri değil mi
Ne kadar güzel sözler bunlar![]()
Tamam işte espri aksine kaliteyi yükseltiyorum ben kimse yaklaşamıyor yanımaEspri mi o. Ağırın karşıtı hafif işte. Kaliteyi iyice düşürdün.
Recep İvedik 4'ü açtım, izliyorum. Reklama girdi, Recep kura çekiyordu baya güldüm.Tamam işte espri aksine kaliteyi yükseltiyorum ben kimse yaklaşamıyor yanıma![]()
![]()
Ben tarzımı değiştirdim. Avatarıma uygun davranıp kalitenin peşinden koşuyorum. Ama bu BET başkanlığını bıraktığım anlamına gelmez.Tamam işte espri aksine kaliteyi yükseltiyorum ben kimse yaklaşamıyor yanıma![]()
![]()
Nihat Hilmicem Turabi gibi dengesizlere gülerizRecep İvedik 4'ü açtım, izliyorum. Reklama girdi, Recep kura çekiyordu baya güldüm.Bakalım bu akşam kime gülecez?
![]()
Başkan olarak sizden de bekliyoruz arada böyle esprilerBen tarzımı değiştirdim. Avatarıma uygun davranıp kalitenin peşinden koşuyorum. Ama bu BET başkanlığını bıraktığım anlamına gelmez.