Şu an kendisi Kıbrıs'ta zaten, Acun Medya .çağırıyor her sezon.Kaynak?
BÖYLE OLMALIYDI zaten , ACUN 1 sezon artık ara vermeli şart..
Ne alaka?BÖYLE OLMALIYDI zaten , ACUN 1 sezon artık ara vermeli şart..
İyi bari beklediğimden sağlam çıktı kaynağın
Benim her kaynağım sağlam, çatla.İyi bari beklediğimden sağlam çıktı kaynağın
Bir can gitti ki zaten her sezon Survivor olmaz çok kan kaybetti seneye daha da kaybeder bi All Star olmayacak çünkü.. düşüncem böyle Yiğit sana da tabii saygı duyarım..Ne alaka?
Sene başındaki yalan haberlerini unutmadıkBenim her kaynağım sağlam, çatla.
O yalan haber değildi, yayın akışı değişmişti. Acunum şaka yapmış.Sene başındaki yalan haberlerini unutmadık
ahaha nagi ci oldu yiğit de süpesinO yalan haber değildi, yayın akışı değişmişti. Acunum şaka yapmış.Kıskanıyorsuunnn oluummmmmm.@Dosi
Bir karar verin herkes bir şey diyorBence en iyisi resmi açıklamayı bekleyelim biz
Şuan bende bir şey anlamadımO yalan haber değildi, yayın akışı değişmişti. Acunum şaka yapmış.Kıskanıyorsuunnn oluummmmmm.@Dosi
Ben de dışardaydım, yeni geldim.Şuan bende bir şey anlamadımyeni geldim eve ve şuan reklam. Program hangi aşamada hiç bir fikrim yok
Edit: şuan bakıyorum. Bugün önceki gibi 2 kişi elenecek. Tek değişiklik büyük finalde 4 kişi olacak 2 kişi yerine. Bu durumda bugunkiler 3 kere smse çıkmaya, diğerleride 2 kere smse çıkmaktan kurtuldu galiba
Adem garanti çıkacak. Diğer isim ya Damla ya Turabi olacak gibi. Nagihan da sürpriz yaparsa şaşırmam doğrusu.Rüyamda yarı finale Adem ile Turabi çıkmıştı. Rüyaların tersi çıkar değil mi @Yiğitt ?
Yarı finale Damla ve Adem çıkacakmış gibi hissediyorum nedense.
Bence sürprizler olabilir ve belki yarışmaçılardan biri mesela en az 10 bin tl kontör yükleyip akrabalara attırırsa oylamayı üstünlükle geçirirBen de dışardaydım, yeni geldim.
Adem garanti çıkacak. Diğer isim ya Damla ya Turabi olacak gibi. Nagihan da sürpriz yaparsa şaşırmam doğrusu.
Eski yarışmacılar Nagihan ve Adem arasında gidip geliyor.Bence sürprizler olabilir ve belki yarışmaçılardan biri mesela en az 10 bin tl kontör yükleyip akrabalara attırırsa oylamayı üstünlükle geçirir@MasacRE-
Bu arada yarışmacılara bakarken ' ha evet buda vardı' diyorum
Adem'e alkışlar coşkuluydu. Kesin finalde olur. Bakalım diğeri kim olacak.Eski yarışmacılar Nagihan ve Adem arasında gidip geliyor.
Anıl ve Hilmi olsaydı Damla derdi, onları çağırsın Acun'um.Adem'e alkışlar coşkuluydu. Kesin finalde olur. Bakalım diğeri kim olacak.
Damla'yı bir tek Murat söyledi galiba
Murat dışında kimse Damla demedi. Biz yeteriz Damla'ya.Ben de dışardaydım, yeni geldim.
Adem garanti çıkacak. Diğer isim ya Damla ya Turabi olacak gibi. Nagihan da sürpriz yaparsa şaşırmam doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?