- Reaksiyon puanı
- 114,237
- Puanı
- 1,060
Damla Kıbrıs bileti Nagihan içinHakan da ev aldıNagihan, Anıl'ı mı aday çıkarır diyorsun belki Damla aday olacak
Damla Kıbrıs bileti Nagihan içinHakan da ev aldıNagihan, Anıl'ı mı aday çıkarır diyorsun belki Damla aday olacak
Son debelenmeleri bunlar, yakında gidici olduğunu biliyor tabi oyun oynayamıyorum bari şovlarımla kurtarayım diyor ama ne yapsa boşNe boş yaptın be Turabi
Aman sanki Damla dese Damla gidecekDamla Kıbrıs bileti Nagihan için
Damla'yı yazan Nagihan'sa Damla'yı söyleyebilir.Aman sanki Damla dese Damla gidecek
O fırsatı vermiyor işteNagihan bir hafta kaçırsın dokunulmazlığı hemen elenir
Son oyun Turabi çıkması lazım normalde ama Acun bir şaşırdı kıllandırdı beniDamla'yı yazan Nagihan'sa Damla'yı söyleyebilir.
Hakan Damla'yı eler
Zeki ve kurnaz bir adam, oyunu kurallarına göre oynuyor. Bunda mide bulanacak bir şey yokMide bulandırıcı biri bence..
Kral kral. Çok zeki adam dedim izlerken .
İlk SMS te elenir benceO fırsatı vermiyor iştebi Kıbrıs'a atsa kendini ilerleyecek
Anıl'a çok yazık olur, umarım Hakan artık gider.Anıl'ın potaya girmesi Hakan'ın işine gelecekti. Ve yine yaptıklarına saçma bir kılıf uydurdu..
Bu potadan Anıl gider. Ama Hakan veya Turabi gitse güzel olur.
Anıl'ıda yollarızEv aldı, yeter ona
Benim bile konsey öncesi kafam karışıkmıs. Hissettim demekki böyle bir şeyiDamla'yı yazan Nagihan'sa Damla'yı söyleyebilir.
Hakan Damla'yı eler
Çarşı pazar karıştı valla bu potadan her şey çıkabilir
Bu arada ilk defa survivor ekstra'yı açtım Hakan'ın hamlesine, bu potaya ne diyorlar diye bir baktım adamlar Dünya Kupası tartışıyor
Onlar resmen komediBu arada ilk defa survivor ekstra'yı açtım Hakan'ın hamlesine, bu potaya ne diyorlar diye bir baktım adamlar Dünya Kupası tartışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?