Yine kazandı @Dosi nin itici yarışmacısı 😡Nagi 2, Damla 1 şu an.Diğerleri de kendi yağında kavruluyor, reklamda...
Yine kazandı @Dosi nin itici yarışmacısı 😡Nagi 2, Damla 1 şu an.Diğerleri de kendi yağında kavruluyor, reklamda...
KazanamadınızNe ara o kadar oynadılar yaNeyse önemli olan bugün zaten kazandı mı bu iş biter
![]()
Telefonda İsveç maçına baktım, televizyonda survivor. İsveç yenilince dedim eyvah MasacRE'nin bedduası tutmasın Survivor'da daYine kazandı @Dosi nin itici yarışmacısı 😡
Oyunların karışık olarak oynatılmasını talep ediyorum, başka türlü kurtulamaycağız Nagihan'danKazanamadınızgeçmiş olsun
Nagihan dokunulmaz![]()
Damla'sına güvenmiyor 😱 @eskiciOyunların karışık olarak oynatılmasını talep ediyorum, başka türlü kurtulamaycağız Nagihan'dan![]()
Acun'un işleri hep, Damla'yı elemeye çalışıyor.Oyunların karışık olarak oynatılmasını talep ediyorum, başka türlü kurtulamaycağız Nagihan'dan![]()
Siz anca smslerden medet umunDamla'mın smslerine güveniyorum, Nagihan ile smse çıksınlar yeter![]()
Ee şimdi 3 kişi pota devam ediyor demi? O, zaman Hakan, Turabi banko yanına da Anıl veya Damla gelecekAcun'un işleri hep, Damla'yı elemeye çalışıyor.![]()
Bugün Turabi, Hakan’ın yanına Damla veya Anıl gelecek. Hakan gider bu sefer bence. Senin finale gider iddian devam ediyor mu halaSiz anca smslerden medet umun![]()
![]()
Nagihan önüne geleno devirdiği için MasacRE, Nagihan erkeklerle oynasın diyor, dokunulmaz olmasın diyeYine ne oldu![]()
Anıl'ıda yollarızBugün Turabi, Hakan’ın yanına Damla veya Anıl gelecek. Hakan gider bu sefer bence. Senin finale gider iddian devam ediyor mu hala![]()
Finalistler belli olsun bakarım belkiSon bir hafta kaldı izlesene sen de. Adamın sakat, desteğe ihtiyacı var@Dosi
Hakan da ev aldıNagihan önüne geleno devirdiği için MasacRE, Nagihan erkeklerle oynasın diyor, dokunulmaz olmasın diye
Anıl'ıda yollarızEv aldı, yeter ona
![]()
Nagihan bir hafta kaçırsın dokunulmazlığı hemen elenirNagihan önüne geleno devirdiği için MasacRE, Nagihan erkeklerle oynasın diyor, dokunulmaz olmasın diye
Anıl'ıda yollarızEv aldı, yeter ona
![]()
Senin artist yine başladı gereksiz şovlarına, @Dosi yine ne saçmalıyor bu adamFinalistler belli olsun bakarım belkiAcun adamımı sakatlık bahanesiyle şampiyonluktan etti işte destek versek ne olacak şampiyon olamaz artık
![]()
Turabi kral ne diyorsa doğrudurSenin artist yine başladı gereksiz şovlarına, @Dosi yine ne saçmalıyor bu adam![]()