Fragmanında gördüm şef gelmiş bayram yemeği falan diyorlardı.Ne yaptılar ki merak ettim.
Fragmanında gördüm şef gelmiş bayram yemeği falan diyorlardı.Ne yaptılar ki merak ettim.
Fragmanında gördüm şef gelmiş bayram yemeği falan diyorlardı.
10 reyting alır bence.Maçların karşısında çöker inşallah iyice .
Oynamaya başladığını düşünüyorum.Yine kazanmış
Ya sen nasıl mükemmel bir kadınsın öyle
Adım adım finale gidiyor@MasacRE-
İyi niyetli içi dışı bir olan parkurların Kraliçesi
Çünkü KISKANIYORSUN!!!!!Oynamaya başladığını düşünüyorum.
Güzelmiş video. Ama ne bileyim eski sevimliliği yok ya, bence sonlara yaklaştıkça bilerek yapıyor. Mesela geçen Hakan ile konuşması çok yapmacık geldi.Nagihan galiba yine oyun vermemiş Sema'ya.
Şuan geriden izliyorum.
Şimdi Sema durur durur, dokunulmazlığı alır
@MasacRE- @dreamy bu videoyu sevdim
https://twitter.com/x/status/1008069726659121152
Oha yarının fragmanı geldi, Damla Can yarışmaya veda ediyor galiba. Olamaz, olmamalı.@MasacRE- @sokak sanati @Dosi @dreamy
En güçlü final adaylarındandı umarım gitmez. Yarışmaya veda ederse izleme hevesim kalmaz büyük ihtimal.Oha yarının fragmanı geldi, Damla Can yarışmaya veda ediyor galiba. Olamaz, olmamalı.@MasacRE- @sokak sanati @Dosi @dreamy
%90 Turabi gibi oynayamayacak, sms'le ilerleyecek. Gideceğini sanmıyorum.En güçlü final adaylarındandı umarım gitmez. Yarışmaya veda ederse izleme hevesim kalmaz büyük ihtimal.
Eleyeceklerini sanmıyorum. O da Turabi ile beraber oyun oynamadan ilerlemeye çalışacaktır. Şu anki Sms'ler sakatlıklardan önce verildiği için ikisi için de bir sorun olmaz ama Kıbrıs'a kalırlarsa son zamanlarda oyun oynamadıkları için şansları yok gibi bir şey artık.Oha yarının fragmanı geldi, Damla Can yarışmaya veda ediyor galiba. Olamaz, olmamalı.@MasacRE- @sokak sanati @Dosi @dreamy
Kadın şampiyonumuz yine olamayacak.Eleyeceklerini sanmıyorum. O da Turabi ile beraber oyun oynamadan ilerlemeye çalışacaktır. Şu anki Sms'ler sakatlıklardan önce verildiği için ikisi için de bir sorun olmaz ama Kıbrıs'a kalırlarsa son zamanlarda oyun oynamadıkları için şansları yok gibi bir şey artık.
Çünkü kıskanıyorsunGüzelmiş video. Ama ne bileyim eski sevimliliği yok ya, bence sonlara yaklaştıkça bilerek yapıyor. Mesela geçen Hakan ile konuşması çok yapmacık geldi.
Oha yarının fragmanı geldi, Damla Can yarışmaya veda ediyor galiba. Olamaz, olmamalı.@MasacRE- @sokak sanati @Dosi @dreamy
Damla, Turabi gibi devam eder. Ağlamasının sebebi artık oynayamacak olması.Eleyeceklerini sanmıyorum. O da Turabi ile beraber oyun oynamadan ilerlemeye çalışacaktır. Şu anki Sms'ler sakatlıklardan önce verildiği için ikisi için de bir sorun olmaz ama Kıbrıs'a kalırlarsa son zamanlarda oyun oynamadıkları için şansları yok gibi bir şey artık.
Bugün Damla fragmanda göründü, reytingleri göreceğiz bakalım bu akşam. Damla yok diye 3-4 gündür izlemiyorum ben, dün fragmanı görmek için son dakikaları açtım sadece. Benim gibi Damla severleri, aynı zamanda Turabi severleri izlemiyor.Çünkü kıskanıyorsun
Damla, Turabi gibi devam eder. Ağlamasının sebebi artık oynayamacak olması.
Semih'in kaderini yaşıyor gibi. Semih'de sonlarda sakatlanıp oynayamiyordu.
Yalnız ben Damla ve Turabi'nin gerçekte onadar ciddi sakatlık geçirdiklerini pek sanmıyorum. Yani bilemiyorum. bu sene Survivor bana göre çok fazla kurgu hissi verdi.
Yarışmanın başında da sonunda da sakatlıklar oldu. Ansızin gidenler olurdu. Tuhaftı genel olarak.
Seyirci artık bıktı, Nagihan hep kazanmasına rağmen zevk alamıyorum izlerken ve zaten izlemiyorumda. Arada oyunlara denk gelirsem bakıyorum. Dün sembol oyunu oynandığınıda rast gele az önce YouTube'de gördüm. Okadar kopmuşum bende yarışmadan. Nagihan ve Anıl almışlar sembolü
reyting düşüşü o yada bu yok diye değil. Çok uzatıldı yarışma. Sıkıldı millet
Nagihan - Anıl - Hakan// şampiyon adaylarım
Bugün dokunulmazlık var. Yükseliş olur illaki. Futbol maçları başladı, bayram tatili başladı. Reyting etkilenmesi gayet normal.Bugün Damla fragmanda göründü, reytingleri göreceğiz bakalım bu akşam. Damla yok diye 3-4 gündür izlemiyorum ben, dün fragmanı görmek için son dakikaları açtım sadece. Benim gibi Damla severleri, aynı zamanda Turabi severleri izlemiyor.
Dünya Kupası başladı zaten dört yılda bir geliyor. DK varken Survivor falan izleyemem benÇünkü kıskanıyorsun
Damla, Turabi gibi devam eder. Ağlamasının sebebi artık oynayamacak olması.
Semih'in kaderini yaşıyor gibi. Semih'de sonlarda sakatlanıp oynayamiyordu.
Yalnız ben Damla ve Turabi'nin gerçekte onadar ciddi sakatlık geçirdiklerini pek sanmıyorum. Yani bilemiyorum. bu sene Survivor bana göre çok fazla kurgu hissi verdi.
Yarışmanın başında da sonunda da sakatlıklar oldu. Ansızin gidenler olurdu. Tuhaftı genel olarak.
Seyirci artık bıktı, Nagihan hep kazanmasına rağmen zevk alamıyorum izlerken ve zaten izlemiyorumda. Arada oyunlara denk gelirsem bakıyorum. Dün sembol oyunu oynandığınıda rast gele az önce YouTube'de gördüm. Okadar kopmuşum bende yarışmadan. Nagihan ve Anıl almışlar sembolü
reyting düşüşü o yada bu yok diye değil. Çok uzatıldı yarışma. Sıkıldı millet
Nagihan - Anıl - Hakan// şampiyon adaylarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?