Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Hakan Ural da var, o adam çok saf ve temiz bir insan. Her şeyi söyler diye bekliyorum.

Stüdyo da ağzına kadar dolmuş, oradan biri bir şey dese al yine spoiler.
Hakan Ural mı saf?
Eski külhanbeyilerden o
Her şey olur bu yayında. Hakan nereden spoiler alabilirim diye listeyi düşünüp uçağa binmiştir.

Ay çok komik gidiyor Panorama, çok güldüm.

Anıl ve Damla'nın totemini yerler.
Murat'ın bu kadar totemci olduğunu bilmiyordum, plan kurmuş oraya resmen.

Çok güzel programdı, stressiz eğlenceli bir programdı. Teşekkürler Acun'um.
Damla çok güzel olmuştu yine.

GÖNÜLLÜLER çekerek bitirdiler.

Hakan sağlam bir öz eleştiri yaptı Anıl konusunda. Bunu bir konseyde bir yere uydurup söylese büyük artı olur.

Bilgi almışlar hepsi, böyle nokta atışı yapmaları imkansız ötesi.
Zaten almamaları garip olurdu, almışlar yani. Herkes tepki gösteriyor normal olarak...
Şimdi izliyorum. Murat söyledi zaten annem de "oğlum atışlara gelince çok heyecanlanıyorsun" diye. Büyük haksızlık oldu. Ne oyunlar dönecek şimdi konseylerde falan. Muhtemelen uçakta geri dönüşte Hakan tüm takımla konuşmuştur "çok belli etmeyelim, antipatik gözükmesin" diye. Her halükarda çok gereksiz, Survivor'ın doğasına aykırı bir ödül oldu.

Keşke Panorama ekibi Dominik'e gitseydi, bu güzel ödülü öyle izleseydik. Çok eğlenceli oldu çünkü.

Şimdi bakıyorum kısa videolara ve çok keyifli bir program olmuş.
Senin Hilmi yunanlı için aklımı karıştırmayın yarışmaya odaklıyım dedi
Daha ellerinden kaymadı yani
Yunan mücadelesi olsa da yolsak şu kızın saçını başını .ss İhsan Tarık da kızı öyle övdü ki sonunda yengemiz olabilir diyo.

Yunan mücadelesi olsa da yolsak şu kızın saçını başını .ss İhsan Tarık da kızı öyle övdü ki sonunda yengemiz olabilir diyo.
o kısma bende çok güldüm

Eski Survivor zamanındada aşk olmuştu Yunan- Türk. Oğlanın ismini hatırlamıyorum şuan, Nadya ile evlenmişlerdi hatta.
Hakan Ural konuşmamak için zor tuttu kendini

Bakalım bizimkiler geri döndüğünde nasıl bir ortam olacak çok merak ediyorum. İlk başta yenilebilirler hava değişimi, yorgunluk falan

Oyunları bırakmaman gerektiğini öğrenemedin mi, ne olacağı belli olmuyor
Geriden gelmek gönüllülerin işi
ünlüler daha o kıvamda değil

Yemek yapmakla uğraşıyordum ondan bıraktım.
Tabi Türkiye'dekiler çay keyfi bile yaptı. Biz daha 70 dakika bekleyecez