S.G.A.T.
Favori Üye
Hakan Ural mı saf?Hakan Ural da var, o adam çok saf ve temiz bir insan. Her şeyi söyler diye bekliyorum.
Stüdyo da ağzına kadar dolmuş, oradan biri bir şey dese al yine spoiler.
Hakan Ural mı saf?Hakan Ural da var, o adam çok saf ve temiz bir insan. Her şeyi söyler diye bekliyorum.
Stüdyo da ağzına kadar dolmuş, oradan biri bir şey dese al yine spoiler.
Bilgi almışlar hepsi, böyle nokta atışı yapmaları imkansız ötesi.Oha Damla da en büyük hatasının farkındaymış. Hepsi tilki bunların.
Şimdi izliyorum. Murat söyledi zaten annem de "oğlum atışlara gelince çok heyecanlanıyorsun" diye. Büyük haksızlık oldu. Ne oyunlar dönecek şimdi konseylerde falan. Muhtemelen uçakta geri dönüşte Hakan tüm takımla konuşmuştur "çok belli etmeyelim, antipatik gözükmesin" diye. Her halükarda çok gereksiz, Survivor'ın doğasına aykırı bir ödül oldu.Bilgi almışlar hepsi, böyle nokta atışı yapmaları imkansız ötesi.Zaten almamaları garip olurdu, almışlar yani. Herkes tepki gösteriyor normal olarak...
Keşke Panorama ekibi Dominik'e gitseydi, bu güzel ödülü öyle izleseydik. Çok eğlenceli oldu çünkü.Şimdi izliyorum. Murat söyledi zaten annem de "oğlum atışlara gelince çok heyecanlanıyorsun" diye. Büyük haksızlık oldu. Ne oyunlar dönecek şimdi konseylerde falan. Muhtemelen uçakta geri dönüşte Hakan tüm takımla konuşmuştur "çok belli etmeyelim, antipatik gözükmesin" diye. Her halükarda çok gereksiz, Survivor'ın doğasına aykırı bir ödül oldu.
Şimdi bakıyorum kısa videolara ve çok keyifli bir program olmuş.Gönüllüler az sonra Survivor Panorama'da... 10.45'te başlayıp 13.00'e kadar ekrandalar aşklarım.
@MasacRE- @sokak sanati @Billy Kane @Dosi @Maskeli Fedai @S.G.A.T.
Yunan mücadelesi olsa da yolsak şu kızın saçını başını .ss İhsan Tarık da kızı öyle övdü ki sonunda yengemiz olabilir diyo.Şimdi bakıyorum kısa videolara ve çok keyifli bir program olmuş.
Senin Hilmi yunanlı için aklımı karıştırmayın yarışmaya odaklıyım dediDaha ellerinden kaymadı yani
o kısma bende çok güldümYunan mücadelesi olsa da yolsak şu kızın saçını başını .ss İhsan Tarık da kızı öyle övdü ki sonunda yengemiz olabilir diyo.
Sahra güzellik?İki güzellik buluştu.
@S.G.A.T. @MasacRE-
Damla ikisinin yerine de parlıyor.Sahra güzellik?
8-2 iken oyun bizimdir deyip çevirmiştim kanalı
Ben dışardaydım, daha şimdi geldim.
Oyunları bırakmaman gerektiğini öğrenemedin mi, ne olacağı belli olmuyor8-2 iken oyun bizimdir deyip çevirmiştim kanalısimdi baktım 9-7
edit: aldık 10-7
Geriden gelmek gönüllülerin işiOyunları bırakmaman gerektiğini öğrenemedin mi, ne olacağı belli olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?