Maskeli Fedai
Favori Üye
Oo sana Yunan rakip çıktıAbo öne açık saçık kızları getirdiler. 😱 Benim Hilmi ve Anıl kayboldu.@MasacRE-
Elim ayağım titriyor, Yunan kız benim Hilmiye aşık mı olmuş? 😱 Rodanti.... Yazdım bu kızın adını. @DosiOo sana Yunan rakip çıktı
Yarın bakayım bakalım senin elinin ayağının titreme sebebineElim ayağım titriyor, Yunan kız benim Hilmiye aşık mı olmuş? 😱 Rodanti.... Yazdım bu kızın adını. @Dosi
Ben de tam ona bakıyordumOha Hilmi'den hoşlanan kız da çok güzel maşallah. Gitti gül gibi oğlanım.@MasacRE- @S.G.A.T. @Maskeli Fedai
Ekli dosyayı görüntüle 59585
Ay dur sinirlendim.Ben de tam ona bakıyordumAllah mesut etsin, sen de şahitleri olursun artık
Ben de tam ona bakıyordumAllah mesut etsin, sen de şahitleri olursun artık
Dediğim çıktı, Adem de Turabi dedi.En heyecanlı kısmı izlemişsin
Gönül rahatlığıyla uyumaya gidebilirsinOha Adem ve Turabi birbirine giriyor, ardından Nagihan Adem'e bağırıyor. Konsey karışıyor, Acun Adem'i uyarıyor.Yarın bomba bölüm var.
Öyle dersen gelme
Olsun gelmezse de bir şey olmaz ben diyeceğimi dedimGönül rahatlığıyla uyumaya gidebilirsin
Öyle dersen gelme
Adem bugünde iyi ayar verdi aslında ama Acun Adem'e ayar verecek gibi
Ceza vermez be, sadece lafla kalır. Ünlüler zaten kötü, birde üstüne dahada cezalandırmaz takımı Adem'i devre dışı bırakarakOlsun gelmezse de bir şey olmaz ben diyeceğimi dedimAman ayar verse ne olur Acun, konuşup konuşup 3-5 maç cezalısın diyecek o kadar işte onun ayarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?