keşke tek yüzü olsa antipatik olanSahra'nın yüzü acayip antipatik
Birleşme partisinde yaşanacakları anlatacak Acunum, bir ilk diyor.Varda boş bi bölüm olacak gibi
Birleşme partisinde yaşanacakları anlatacak Acunum, bir ilk diyor.
Dünde takılamayınca bugünü es geçtim biraz Tek sembol oyunu galiba bence bölümü doldurmak adına ada hayatı çok yayınlanır.
Sembol var sadece, ardından ada konseyi uzun sürecek anladığım kadarıyla.Dünde takılamayınca bugünü es geçtim biraz Tek sembol oyunu galiba bence bölümü doldurmak adına ada hayatı çok yayınlanır.
Dünkü bölümü int kanalından takip edebildim. bizde çok geç bittiği için konseyi izleyememiştim. Bugün gündüz baktım. Toplu oylama biraz kötü sanki. Adem ve Mustafa Kemal yeni potadan çıktı. Etkilenebilir oyları yada tam tersi positif etkide olabilir. Her hafta yarışmacıların başka yüzleri ortaya çıkınca oylamalarda dengesiz oluyordu.Sembol var sadece, ardından ada konseyi uzun sürecek anladığım kadarıyla.
Konseyi ben de izlemedim rahatsızdım biraz, erken yattım. Sahra'ya üzüldüm. Dediğin gibi Adem ve Mustafa etkilenir, insanların dakika başı sms atacak hali yok. Daha dün attım, bugün yine niye atayım der. Haklı da olabilir sonuçta. Toplu sms olayını pek sevmiyorum. :/Dünkü bölümü int kanalından takip edebildim. bizde çok geç bittiği için konseyi izleyememiştim. Bugün gündüz baktım. Toplu oylama biraz kötü sanki. Adem ve Mustafa Kemal yeni potadan çıktı. Etkilenebilir oyları yada tam tersi positif etkide olabilir. Her hafta yarışmacıların başka yüzleri ortaya çıkınca oylamalarda dengesiz oluyordu.
Dünkü iki oyunda tuhaftı
Geçmiş olsunKonseyi ben de izlemedim rahatsızdım biraz, erken yattım. Sahra'ya üzüldüm. Dediğin gibi Adem ve Mustafa etkilenir, insanların dakika başı sms atacak hali yok. Daha dün attım, bugün yine niye atayım der. Haklı da olabilir sonuçta. Toplu sms olayını pek sevmiyorum. :/
Sembol çoktan bitti, konsey başladı bile.Geçmiş olsun
Sahra'nın vedasını izledim. Nagihan yeni diğer tarafa gidinceki sözlerine gıcık kapmıştım ama üzüldüm elenmesine. Elif'den önce elenmeyi haketmiyordu en azından
Sembol başladımı? Açayım