O hareketleri yapmasa belki de oyunu kazanabilirlerdi 9-8 oldu şu an pişmandır
Karar ver kim yüzünden?Ümit yüzünden gitti Yiğit ölü haliyle bile ondan daha iyi yarışırdı
Kumanda gitti elden. Neyse tamamına baktım oyunun
O hareketleri yapmasa belki de oyunu kazanabilirlerdi 9-8 oldu şu an pişmandır
Karar ver kim yüzünden?Ümit yüzünden gitti Yiğit ölü haliyle bile ondan daha iyi yarışırdı
Turabi'nin de hatası var ama Ümit artistlik yapıp çıkmasaydı son oyuna kaybetmezlerdi yani asıl sebep ÜmitKarar ver kim yüzünden?
Kumanda gitti elden. Neyse tamamına baktım oyunun
Şimdi int yayınından izliyorum.Reklam
Face'te Survivor gezintisi yaptım. Turabi fanlarının bir kısmı kibirli davranışlarından dolayı şimdiden Turabi'yi desteklemekten vazgeçmiş durumda. Kalan kısım zaten onu sevmiyor. Sağlam bir potaya girerse ki girecektir o potadan çıkamaz elenir gider.
Fragmanı gördün mü, Merve ateş etmeye başlamış Turabi'ye, bizim dediklerimizi söylüyor ama kameraya konuşuyor o ayrı mesele
Youtube'dan izledim oyunu, hem de ne ezmek Daha yüzmeyi bilmiyor artist bir de orada takla atmaya çalışıyor Su oyunları bizim takıma uyuyor. Hakan ile Anıl su sporuyla uğraşan insanlar, Hilmi de hızlı baya zaten. Cumali ile Funda da gidince rahatladık iyice, Acun da gönüllüler kazansın istedi mi su oyunları koyar artık hep 9-9'a da kalmazmış da normalde Hakan'ın Adem'e fark atıp kazmalaştığı oyun dönüm noktası olmuş, oradan sonra yetişmişler Yalnız bayrağa niye Ümit çıkmış anlayamadım. Baya kötüydü oyunda. Yiğit veya Adem çıkmalıydı. Neyse iyi oldu@MasacRE- seni etiketlemeyi unutmuşum bu mesaja
Anıl kazanırken Turabi daha parkurdan çıkamamıştı
Manyaklar işte ne diyelim. Ama gideceğini sanmıyorum, biraz twittere falan da baktım Mustafa'ya destek var. Efendi düzgün adam ve baya başarılı. Sahra elenir diye düşünüyorum.Nankörlük göstergesi Ünlülerde.
@MasacRE- beklenen oldu
Eğer Mustafa elenirse Acun seneye getirtir yine.
Ünlülerin en güçlü erkeği konumunda geldiğinden beri.
Hiç 0 çekmedi ama potaya girdi.
Elenirse ünlüler seriyi unutsun
Görmez olurmuyumFragmanı gördün mü, Merve ateş etmeye başlamış Turabi'ye, bizim dediklerimizi söylüyor ama kameraya konuşuyor o ayrı mesele
Youtube'dan izledim oyunu, hem de ne ezmek Daha yüzmeyi bilmiyor artist bir de orada takla atmaya çalışıyor Su oyunları bizim takıma uyuyor. Hakan ile Anıl su sporuyla uğraşan insanlar, Hilmi de hızlı baya zaten. Cumali ile Funda da gidince rahatladık iyice, Acun da gönüllüler kazansın istedi mi su oyunları koyar artık hep 9-9'a da kalmazmış da normalde Hakan'ın Adem'e fark atıp kazmalaştığı oyun dönüm noktası olmuş, oradan sonra yetişmişler Yalnız bayrağa niye Ümit çıkmış anlayamadım. Baya kötüydü oyunda. Yiğit veya Adem çıkmalıydı. Neyse iyi oldu
Manyaklar işte ne diyelim. Ama gideceğini sanmıyorum, biraz twittere falan da baktım Mustafa'ya destek var. Efendi düzgün adam ve baya başarılı. Sahra elenir diye düşünüyorum.
Face'teki 2.1 milyonluk resmi sayfadaki yorumlara bak neredeyse hepsi adamın aleyhineDüşünmeden hırsınla konuşuyorsun bazen ve hep yanılıyorsun.
Yiğit teni oynamış da olsa oynayamaz mıydı ki, yorgundur diye mi dedin? Ama neyse dediğin gibi iyi olduGörmez olurmuyum
Dilimizde tüy bitti istatik peşinde diye diye. Cumali'den sonra sıra Murat'a ve evet korkak olduğu için.
Dokunulmazlıkta artist hareketlerinden dolayı gitti
Murat ezdi onu ama Anıl gömdü Turabi'yi
@eskici
Ümit yarışacam deyince tamam biz kazandık dedim. Yiğit yeni oynamıştı olmazdı ama Adem yarışabilirdi. Sema ile Damla'nın aynı geleceği belliydi. Böyle hatalar yapsınlar. Bozr yarıyor
Mustafa'ya gelince elenebilir bence. Bu yarışmada sonlar hariç diğer kısımlarda efendilik değil, tartışma yaratanlar prim alıyor hep
Mustafa olsaydı dünkü oyun onlarındı. Harcandı çocuk resmen bu sene. Eminimki seneye çağırır Acun. Çok düzgün konuşan, efendi ve performansı süper olan biri. Finale yakışır ama bunu atlatsa bile en kısa zamanda gider