Hayda, sonra tekrarına bakarım. Beynim yandıÖyle bir şey Turabi'de oldu, sembolü fırlatıp Muratinkini devirdi ve Acun ilk kez uygulandı dedi. @Dosi
Hayda, sonra tekrarına bakarım. Beynim yandıÖyle bir şey Turabi'de oldu, sembolü fırlatıp Muratinkini devirdi ve Acun ilk kez uygulandı dedi. @Dosi
Yağmur aldı ama Sahra'dan oyunDamla çok kısa, karşı takımın kızları deve gibi ne yapsın bu kız
Ne çevirmesinden bahsediyorsun sen, adamların umurunda bile değil şimdiden konseyi düşünüyorlarAcaba oyunu çeviriyormuyuz? Ama şimdi 8-2 oldu
Yağmur Damla kadar kısa değil ki, Damla baya kısaYağmur aldı ama Sahra'dan oyun
Hakan geçer onu. 3. aday da Murat veya Anıl olursa oldu bu iş demektirCumali reyiz gitmez
Benimkisi boş bir ümit. Limon sıkmasan olmazNe çevirmesinden bahsediyorsun sen, adamların umurunda bile değil şimdiden konseyi düşünüyorlar
Elif de çok kısa ama daha iyi dayandı.Damla çok kısa, karşı takımın kızları deve gibi ne yapsın bu kız
Cumali geçer Hakan'ıHakan geçer onu. 3. aday da Murat veya Anıl olursa oldu bu iş demektir
Elif kime dayandı görmedim onuElif de çok kısa ama daha iyi dayandı.
Cumali gidecekse ben yenilmeye razıyımBenimkisi boş bir ümit. Limon sıkmasan olmaz
Al bendende okadarCumali gidecekse ben yenilmeye razıyım
Hakan'ın bu sene bir numarası yokRüyasında geçer
Nagihan'a dayandı hem de düşün.Elif kime dayandı görmedim onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?