Büyük ihtimal Yiğit çıkacak zaten. Son bölümde performansı ilk kez iyiydi.Sema yada Turabiama imkansız tabiki.
Potaya Sahra Berna Elif veya Yiğit girer ve kesinlikle Yiğit gitsin istemem.
Güçlü olduğu için Elif gitsin isterim
Büyük ihtimal Yiğit çıkacak zaten. Son bölümde performansı ilk kez iyiydi.Sema yada Turabiama imkansız tabiki.
Potaya Sahra Berna Elif veya Yiğit girer ve kesinlikle Yiğit gitsin istemem.
Güçlü olduğu için Elif gitsin isterim
Sahra mikserlik kontenjanından dolayı elenmeyebilirBüyük ihtimal Yiğit çıkacak zaten. Son bölümde performansı ilk kez iyiydi.Ayrıca çok pasif, varlı yokluğu belli değil. Sahra'ya gıcık oluyorum şu sıralar o da gidebilir bak.
AynenSahra mikserlik kontenjanından dolayı elenmeyebilir
Bende kaçayım.Aynen
Neyse ben çıkayım artık iyi geceler.
İzliyorum, Hilmimin yaptığı güzel stratejiyi konuşuyoruz.
İzliyorum, Hilmimin yaptığı güzel stratejiyi konuşuyoruz.
Bugün kaybederlerse ve Yağmur'u yazarlarsa stratejiyi harcamış olacaklar amaÇok mantıklı bir hareket yaptı gerçekten.
Ada görüntüleri çoğalmış bu arada.Oyun izlemekten sıkılmıştık@eskici @MasacRE-
Senin Turabi olmaz laflarıyla olmayan saçma bir konuşma yaptı
Diss almak için zorlama fazlaSenin Turabi olmaz laflarıyla olmayan saçma bir konuşma yaptı
Çok istersen genelde olur Turabi. Hiç bir şey olmayacaksa o lafı niye söylüyorsun
@DarkLegenD havadan diss atıyor. Senden diss alma gibi bir isteğim yok. Şok ettin zaten o 360 Turabin yüzünden diss atıncaDiss almak için zorlama fazla
@DarkLegenD havadan diss atıyor. Senden diss alma gibi bir isteğim yok. Şok ettin zaten o 360 Turabin yüzünden diss atınca
Ada görüntüleri keyfi artmadı, bugün tek oyun var + demek ki farkla kazandı bi takım. Ünlüler kazanır bunu.Diss almak için zorlama fazla
Belli olmaz ya. Diğer takım kaybederse sembol oyunu, kulisler ve konseyde uzun sürer. Şimdi böyle yazınca senin gibi bir hisse kapıldım bende :SAda görüntüleri keyfi artmadı, bugün tek oyun var + demek ki farkla kazandı bi takım. Ünlüler kazanır bunu.
Beni, bu kalitesiz programın konusuna niye etiketledin?@DarkLegenD havadan diss atıyor. Senden diss alma gibi bir isteğim yok. Şok ettin zaten o 360 Turabin yüzünden diss atınca
Benden önce sen damlamıştın bu konuya ve baya baya yazıp duruyordunBeni, bu kalitesiz programın konusuna niye etiketledin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?