Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Sema yada Turabi :A ama imkansız tabiki.
Potaya Sahra Berna Elif veya Yiğit girer ve kesinlikle Yiğit gitsin istemem.
Güçlü olduğu için Elif gitsin isterim :A
Büyük ihtimal Yiğit çıkacak zaten. Son bölümde performansı ilk kez iyiydi. :A Ayrıca çok pasif, varlı yokluğu belli değil. Sahra'ya gıcık oluyorum şu sıralar o da gidebilir bak. :A

Büyük ihtimal Yiğit çıkacak zaten. Son bölümde performansı ilk kez iyiydi. :A Ayrıca çok pasif, varlı yokluğu belli değil. Sahra'ya gıcık oluyorum şu sıralar o da gidebilir bak. :A
Sahra mikserlik kontenjanından dolayı elenmeyebilir :A

Gönüllüler'in kazanması için dün her şey yapıldı. Su oyunu vardı, üstüne atış da yoktu. Yine yapamadı bizim beceriksizler. :(

Çok mantıklı bir hareket yaptı gerçekten.
Ada görüntüleri çoğalmış bu arada. :Z:Z Oyun izlemekten sıkılmıştık :A @eskici @MasacRE-
@DarkLegenD havadan diss atıyor. Senden diss alma gibi bir isteğim yok. Şok ettin zaten o 360 Turabin yüzünden diss atınca:A:A
Diss almak için zorlama fazla :A
Ada görüntüleri keyfi artmadı, bugün tek oyun var + demek ki farkla kazandı bi takım. Ünlüler kazanır bunu. :(

Ada görüntüleri keyfi artmadı, bugün tek oyun var + demek ki farkla kazandı bi takım. Ünlüler kazanır bunu. :(
Belli olmaz ya. Diğer takım kaybederse sembol oyunu, kulisler ve konseyde uzun sürer. Şimdi böyle yazınca senin gibi bir hisse kapıldım bende :S
Hilmi berbattı yine