Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Yarın en heyecanlı oyunlardan biri var. Baya birbirlerine gireceklerdir.

Fragmanda Gönüllüler karışmış. Hakan gerçekten böyle bir şey yapmış olabilir mi? 😱

Turabi'nin ağzı artık iyi laf yapamıyor, fragmandaki sözleri çok basitti. Turabi bitmiş
@sokak sanati @eskici

Kıskanç şey.s sen
Dün ki konuşması süperdi. Hakan'a lafı gömdü. Her bölüm birine laf gömüyor bence efsane hala

Bende az evvel izledim.
Oyun güzel değil gibi, yine sakatlanmaya elverişli bir oyun.
Bugün dokunulmazlık var galiba.
Acun geç vakite yayamasada izlesek keyifle. İnşallah gönüllüler alırda ünlüler stresi yaşar. Tabi bunun ikinci kısmıda var. 2sinide kaybetsinlerde gruplaşmaları görelim

Dokunulmazlıkla taclandıracağız

1 kere almak yetme. 2sinide alalımki tam karışsınlar
Yiğit'i falan yazarlar bu haftalık çok bir şey olmaz zaten, asıl ağır topların da potaya girmesi için biraz daha zaman gerekli gibi görünüyor

Yiğit'i falan yazarlar bu haftalık çok bir şey olmaz zaten, asıl ağır topların da potaya girmesi için biraz daha zaman gerekli gibi görünüyor
Sahra ortalığı karıştırır potada olmamak için. Ona göre Yiğit Berna ve Elif olmalı potada

Sahra ortalığı karıştırır potada olmamak için. Ona göre Yiğit Berna ve Elif olmalı potada
Doğru bir sahra cadılık yapar orada
Bu arada Berna kötü sakatlanmış onunla ilgili bir şey söylendi mi dün?

Bir şey yediler ya o bana yeter.

Kıskanç şey.s sen
Dün ki konuşması süperdi. Hakan'a lafı gömdü. Her bölüm birine laf gömüyor bence efsane hala
Eskisi kadar yaratıcı değil kabul et.

Ödül oyunu değil miydi ya ben mi yanlış hatırlıyorum?

Eskisi kadar yaratıcı değil kabul et.

Ödül oyunu değil miydi ya ben mi yanlış hatırlıyorum?
Tanıtımdaki ödül oyunudur ama artık Cumartesi günleri dokunulmazlık oyunuda var. Yarın ikinci dokunulmazlık oyunu