Bu emojiyi çok seviyorum çünküNiye her cümlenin sonuna ' ' bu emojiyi koyuyorsun? Gerçekten güldüğünü düşünmüyorum.
Yarın en heyecanlı oyunlardan biri var. Baya birbirlerine gireceklerdir.
Fragmanda Gönüllüler karışmış. Hakan gerçekten böyle bir şey yapmış olabilir mi? 😱
Turabi'nin ağzı artık iyi laf yapamıyor, fragmandaki sözleri çok basitti. Turabi bitmiş @sokak sanati @eskici
Bende az evvel izledim.Yarın en heyecanlı oyunlardan biri var. Baya birbirlerine gireceklerdir.
Fragmanda Gönüllüler karışmış. Hakan gerçekten böyle bir şey yapmış olabilir mi? 😱
Turabi'nin ağzı artık iyi laf yapamıyor, fragmandaki sözleri çok basitti. Turabi bitmiş @sokak sanati @eskici
Bugün biz kazanacaz, izle. Fragmandan anladım.
Kazanacağımızı biliyordum, çünkü hem ben izlemedim hem de iletişim ödülüyle birlikte seri yapacağız dedim size bundan sonra bol bol kazanacaklar Yalnız ödül de ödül olsaymış bari taze fasulye nedir ya@MasacRE- totemin tuttu
Kazanmışız
Dokunulmazlıkla taclandıracağızKazanacağımızı biliyordum, çünkü hem ben izlemedim hem de iletişim ödülüyle birlikte seri yapacağız dedim size bundan sonra bol bol kazanacaklar Yalnız ödül de ödül olsaymış bari taze fasulye nedir ya
Valla taçlandıralım artık şu ünlülerin birbirine girdiğini görmek istiyorum yaDokunulmazlıkla taclandıracağız
1 kere almak yetme. 2sinide alalımki tam karışsınlarValla taçlandıralım artık şu ünlülerin birbirine girdiğini görmek istiyorum ya
Yiğit'i falan yazarlar bu haftalık çok bir şey olmaz zaten, asıl ağır topların da potaya girmesi için biraz daha zaman gerekli gibi görünüyor1 kere almak yetme. 2sinide alalımki tam karışsınlar
Sahra ortalığı karıştırır potada olmamak için. Ona göre Yiğit Berna ve Elif olmalı potadaYiğit'i falan yazarlar bu haftalık çok bir şey olmaz zaten, asıl ağır topların da potaya girmesi için biraz daha zaman gerekli gibi görünüyor
Doğru bir sahra cadılık yapar orada Bu arada Berna kötü sakatlanmış onunla ilgili bir şey söylendi mi dün?Sahra ortalığı karıştırır potada olmamak için. Ona göre Yiğit Berna ve Elif olmalı potada
Bir şey yediler ya o bana yeter.Kazanacağımızı biliyordum, çünkü hem ben izlemedim hem de iletişim ödülüyle birlikte seri yapacağız dedim size bundan sonra bol bol kazanacaklar Yalnız ödül de ödül olsaymış bari taze fasulye nedir ya
İzlemedim dün ben. Şimdi oyunu izleyeceğim.Doğru bir sahra cadılık yapar orada Bu arada Berna kötü sakatlanmış onunla ilgili bir şey söylendi mi dün?
Evet ben de onu gördüm, herhalde bugün söylerler konseyde durumunu.İzlemedim dün ben. Şimdi oyunu izleyeceğim.
Berna'nın sakatlanma videosuna baktım tek.
Eskisi kadar yaratıcı değil kabul et.Kıskanç şey.s sen
Dün ki konuşması süperdi. Hakan'a lafı gömdü. Her bölüm birine laf gömüyor bence efsane hala
Ödül oyunu değil miydi ya ben mi yanlış hatırlıyorum?Bende az evvel izledim.
Oyun güzel değil gibi, yine sakatlanmaya elverişli bir oyun.
Bugün dokunulmazlık var galiba.
Acun geç vakite yayamasada izlesek keyifle. İnşallah gönüllüler alırda ünlüler stresi yaşar. Tabi bunun ikinci kısmıda var. 2sinide kaybetsinlerde gruplaşmaları görelim
Tanıtımdaki ödül oyunudur ama artık Cumartesi günleri dokunulmazlık oyunuda var. Yarın ikinci dokunulmazlık oyunuEskisi kadar yaratıcı değil kabul et.
Ödül oyunu değil miydi ya ben mi yanlış hatırlıyorum?
Birşeyi yoktur bence. Akşam belli olurBurayı izlerken içimden bir iç gitti gibi. Neden ya.. Umarım kötü bir şey yoktur. @Yiğitt @eskici @Dosi @sokak sanati @dreamy