Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Yarın en heyecanlı oyunlardan biri var. Baya birbirlerine gireceklerdir.

Fragmanda Gönüllüler karışmış. Hakan gerçekten böyle bir şey yapmış olabilir mi? 😱

Turabi'nin ağzı artık iyi laf yapamıyor, fragmandaki sözleri çok basitti. Turabi bitmiş :F @sokak sanati @eskici

Fragmanda Gönüllüler karışmış. Hakan gerçekten böyle bir şey yapmış olabilir mi? 😱

Turabi'nin ağzı artık iyi laf yapamıyor, fragmandaki sözleri çok basitti. Turabi bitmiş :F @sokak sanati @eskici

Kıskanç şey.s sen
Dün ki konuşması süperdi. Hakan'a lafı gömdü. Her bölüm birine laf gömüyor bence efsane hala:X

Bende az evvel izledim.
Oyun güzel değil gibi, yine sakatlanmaya elverişli bir oyun.
Bugün dokunulmazlık var galiba.
Acun geç vakite yayamasada izlesek keyifle. İnşallah gönüllüler alırda ünlüler stresi yaşar. Tabi bunun ikinci kısmıda var. 2sinide kaybetsinlerde gruplaşmaları görelim :Z

Kazanacağımızı biliyordum, çünkü hem ben izlemedim hem de iletişim ödülüyle birlikte seri yapacağız dedim size bundan sonra bol bol kazanacaklar :A Yalnız ödül de ödül olsaymış bari taze fasulye nedir ya :A
Dokunulmazlıkla taclandıracağız :A

Yiğit'i falan yazarlar bu haftalık çok bir şey olmaz zaten, asıl ağır topların da potaya girmesi için biraz daha zaman gerekli gibi görünüyor :A
Sahra ortalığı karıştırır potada olmamak için. Ona göre Yiğit Berna ve Elif olmalı potada :A

Kıskanç şey.s sen
Dün ki konuşması süperdi. Hakan'a lafı gömdü. Her bölüm birine laf gömüyor bence efsane hala:X
Eskisi kadar yaratıcı değil kabul et. :A
Bende az evvel izledim.
Oyun güzel değil gibi, yine sakatlanmaya elverişli bir oyun.
Bugün dokunulmazlık var galiba.
Acun geç vakite yayamasada izlesek keyifle. İnşallah gönüllüler alırda ünlüler stresi yaşar. Tabi bunun ikinci kısmıda var. 2sinide kaybetsinlerde gruplaşmaları görelim :Z
Ödül oyunu değil miydi ya ben mi yanlış hatırlıyorum? :D