Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bu oyunda gidiyor be :F
elenen Yağmur olabilir.
Cumali Yağmur ve Funda aynı ayardalar. Fubda bir tık önde

Ünlüler kazandı yine dokunulmazlığı ben bu Acun kadar beyinsiz bir insan görmedim :A

Ünlüler kazandı yine dokunulmazlığı ben bu Acun kadar beyinsiz bir insan görmedim :A
Mustafa hamlesi çok kötüydü :F
yarışmacılar karışacak dedi ama ünlülerde sonradan gelen Elif Berna ve Yiğit dururken, gönüllerin sonradan gelenide gitti ünlülelere :F All starı tek böldü ama diğerleri aynı kaldı yerinde
Funda ve Yağmur'u oraya atıp ordan Elif'i getirsede kabülümüzdü.

Acun, Hilmi ve Murat'ı ayırmamak uğruna Gönüllüler takımını bitirdi resmen. Turabi, Mustafa Kemal, Adem, Yiğit. Hepsi All Star takımında. Gönüllüler takımı böyle giderse uzun bir süre daha oyun kazanamaz. Cumali'yi göndermeleri lazım.

Mustafa hamlesi çok kötüydü :F
yarışmacılar karışacak dedi ama ünlülerde sonradan gelen Elif Berna ve Yiğit dururken, gönüllerin sonradan gelenide gitti ünlülelere :F All starı tek böldü ama diğerleri aynı kaldı yerinde
Funda ve Yağmur'u oraya atıp ordan Elif'i getirsede kabülümüzdü.
Takımları karıştırmadı ki zaten ünlülerden gönüllülere adam gönderdi sadece ben tamamen karışır sanmıştım :A

Takımları karıştırmadı ki zaten ünlülerden gönüllülere adam gönderdi sadece ben tamamen karışır sanmıştım :A
Karıştıracağız demişti. " Baştaki All star'ı ikiye bölüp, geri kalanları dağıtacağız iki takıma" deyip bir tek Mustafa Kemal'i dağıttı karşı tarafa :A

Hakan'ın bu Cumali aşkı onu geriye itiyor.
Anıl birşey demediki.
@MasacRE- senin Hakan iyice gözden düşüyor

Funda ikinci aday olur ama Yağmur gider gibi. İnşallah Cumali elenir, yeter artık.

Oyun sonundaki Sema ve Damla'nın sevinci tepkilere yol açmış. Tamam ayrı takımdalar da ilk 2 aydır kimlerle kalıyordu bu kız? Direkt yeni grubunu benimsemesini nasıl bekleyebiliriz ki?