Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ful kaybeden takımın dokunulmazlık alacağına inanıyor musun? :A
İnanmıyorum aslında da laf olsun işte :A Kaybedince Cumali bireyseli kazanmasın bari, ben onu düşünüyorum şimdiden :A

İnanmıyorum aslında da laf olsun işte :A Kaybedince Cumali bireyseli kazanmasın bari, ben onu düşünüyorum şimdiden :A
Yağmur gider bu hafta garanti eğer dok giderse. :A Acun utanmadan bu takımda ne eksik diyor. Murat yerine Adem gelseydi şimdi olay dönecekti. :T:

Dokunulmazlık başlıyor, direk Gönüllüler aday çıkarsın uğraşmayalım boşa. :A

Elif kazandı, 2-0 Ünlüler önde.

Eee bu Gönüllüler ful aç, elleri titriyor o şeyleri alamıyorlar ki titremeden. İmkanı yok bu oyunu kazanmalarının... @Dosi @MasacRE-

Elif kazandı, 2-0 Ünlüler önde.

Eee bu Gönüllüler ful aç, elleri titriyor o şeyleri alamıyorlar ki titremeden. İmkanı yok bu oyunu kazanmalarının... @Dosi @MasacRE-
Hep böyleydi ki zaten, bu gönüllüler daha survivora alışamadan bütün oyunları kazandı karşı taraf. Bu gariplerim bütün survivoru aç geçirdi, resmen kilo farkları belli oluyor artık gönüllüler ciddi şekilde zayıfladı.

Yok ben birini söyler diye değil, extra birşeyler yiyorya onun için açıklanınca Mustafa birincidie bence
En iyi iki performansa ödül veriyor evet ilk ikiye girebilir :A Ama önceki formatta bir de dokunulmaz olup isim söylüyordu o hakkı gitti :D Gerçi yine kazanacaklar bir şey fark etmez o yüzden :A