aa gerçektenmi 😱 Hiçmi sempatin yoktu?Yok öyle bir şey, nereden çıkardın onu
Oo gizli gizli izliyorsun demek ha Öyle sessiz kalma izleyince yorum yap ya
Eh işte, en sevmediklerimden değil ama sevdiklerimden de sayılmaz Tuttuğum takımda olduğu için destekliyoruz işteaa gerçektenmi 😱 Hiçmi sempatin yoktu?
Ah kumanda elden gitti. Mobilden açana kadar 2 oyun kaybetmişiz
Survivor canlı güzel oluyor ya, ben sonradan açıp izleyemiyorum@Yiğitt bey yapılması gereken tüm yorumları yaptığı için yorum yapmama gerek kalmıyor. Birde genelde ben canlı izlemiyorum. Acunn.com’un YouTube kanalı var, oraya gereksiz kısımları kırpıp atıyorlar. Oradan izliyorum ben.
Ünlüler isyan ederdi o zaman Acun'a karşıMustafa Kemal kazandı, 4-4
Keşke Mustafa Kemal yerine Cumali gitseydi karşıya ya.
Fundayı yollasaydık Mustafa Kemal kalsaydı. Yani her türlü o kalmalıydı yani, bir adamımız vardı o da gitti. Hakan gideydiÜnlüler isyan ederdi o zaman Acun'a karşı
Hakan All Star zaten onu geç, hem Hakan'ı sevdireceğiz sana daha dur sen Cumali de çürük olduğu için gönderebileceği bir Anıl bir de Mustafa vardı Mustafa'yı tercih ettiFundayı yollasaydık Mustafa Kemal kalsaydı. Yani her türlü o kalmalıydı yani, bir adamımız vardı o da gitti. Hakan gideydi
Eh işte, en sevmediklerimden değil ama sevdiklerimden de sayılmaz Tuttuğum takımda olduğu için destekliyoruz işte
Survivor canlı güzel oluyor ya, ben sonradan açıp izleyemiyorum