Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Turabinin atışları iyiydi. Cumali çok geride kalmıyor bu iyi.
Anlıl yendi Ümit'i :Z

Oo gizli gizli izliyorsun demek ha :A Öyle sessiz kalma izleyince yorum yap ya :A

@Yiğitt bey yapılması gereken tüm yorumları yaptığı için yorum yapmama gerek kalmıyor. Birde genelde ben canlı izlemiyorum. Acunn.com’un YouTube kanalı var, oraya gereksiz kısımları kırpıp atıyorlar. Oradan izliyorum ben. :A

Mustafa Kemal kazandı, 4-4

Keşke Mustafa Kemal yerine Cumali gitseydi karşıya ya. :(

aa gerçektenmi 😱 Hiçmi sempatin yoktu? :F
Ah kumanda elden gitti. Mobilden açana kadar 2 oyun kaybetmişiz :T:
Eh işte, en sevmediklerimden değil ama sevdiklerimden de sayılmaz :A Tuttuğum takımda olduğu için destekliyoruz işte :A
@Yiğitt bey yapılması gereken tüm yorumları yaptığı için yorum yapmama gerek kalmıyor. Birde genelde ben canlı izlemiyorum. Acunn.com’un YouTube kanalı var, oraya gereksiz kısımları kırpıp atıyorlar. Oradan izliyorum ben. :A
Survivor canlı güzel oluyor ya, ben sonradan açıp izleyemiyorum :A

Mustafa iyi oynarsa bir süre yeri garanti olur yeni takımında.

Reklam girer kesin yakında.
Reklamsız devam etse ne güzel olur

Fundayı yollasaydık Mustafa Kemal kalsaydı. Yani her türlü o kalmalıydı yani, bir adamımız vardı o da gitti. Hakan gideydi :A
Hakan All Star zaten onu geç, hem Hakan'ı sevdireceğiz sana daha dur sen :A Cumali de çürük olduğu için gönderebileceği bir Anıl bir de Mustafa vardı Mustafa'yı tercih etti :D

Eh işte, en sevmediklerimden değil ama sevdiklerimden de sayılmaz :A Tuttuğum takımda olduğu için destekliyoruz işte :A

Survivor canlı güzel oluyor ya, ben sonradan açıp izleyemiyorum :A

Televizyonda iki saatte yayınladığı ödül oyununu 20 dakika olarak yüklüyor. Atlaya atlaya 10 dakikada izlemiş oluyorum. :A

Bu Gönüllülerden yine bir şey olmayacak gibi. Hep kaybeder bunlar, Acun yine beceremedi bir şey. Mustafa Kemal'i verirsen böyle olur.

7-4 All Star önde